Sådan Strammes Din Mave Med Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Din Mave Med Træning
Sådan Strammes Din Mave Med Træning

Video: Sådan Strammes Din Mave Med Træning

Video: Sådan Strammes Din Mave Med Træning
Video: 💚 Stram mave med delte mavemuskler🎯Fokus: 🔥10min styrke og træne dine (delte) mavemuskler og core 2024, April
Anonim

En hængende mave er et problem for nogle kvinder, især dem der kan lide at spise godt og føre en stillesiddende livsstil. Fra et fysiologisk synspunkt skabes det retfærdige køn på en sådan måde, at fedt ophobes mest af alt i underkroppen. Men det betyder ikke, at du skal være forstyrret og opgive ideen om en flad mave.

Sådan strammes din mave med træning
Sådan strammes din mave med træning

Instruktioner

Trin 1

Inden du kan stramme musklerne i maveområdet, skal du slippe af med fedtlaget. For at gøre dette skal du lave cardio-øvelser hver anden dag. Start med en mild opvarmning for at varme op og forbered din krop til mere intens træning. Start derefter med at pumpe pressen og cardio-træningen uden afkøling. Takket være dem forbruges mange kalorier, og når de er mangelfulde, skifter kroppen til den anden type brændstof - subkutant fedt.

Trin 2

Til træning, løb, cardio, dans, bare løft dine ben i et intenst tempo, spring reb. Hjertet skal slå hurtigere. Arbejd til kanten af dine muligheder. Træn i mindst 30 minutter, men ikke mere end 1 time. Drik vand, mens du træner for at forblive hydreret.

Trin 3

Lav abs øvelser før cardio. Bliv ikke båret væk med pumpende skrå muskler, dette gør taljen bred. Ved at løfte kroppen belastes de øvre muskler, løfte benene - de nederste, forskellige bøjninger og vendinger - skråt.

Trin 4

Læg dig ned på et tæppe. Tryk din nedre ryg mod gulvet, og prøv ikke at trække den af. Placer bøjede ben i en afstand fra hinanden. Placer dine hænder bag hovedet. Løft dine skuldre op med musklerne, træk dig ikke ved halsen. Hold et sekund og sænk dig selv. Start med 20 reps. De sidste stigninger skal gives med store vanskeligheder.

Trin 5

Startposition, lig på ryggen, bøj dine ben, så dine kalve er parallelle med gulvet. Løft bækkenet, hold et sekund og sænk dig selv med de nedre abdominale muskler. Gentag mindst 20 gange.

Trin 6

Lig på gulvet med armene bag hovedet, benene er bøjet og parallelt med gulvet. Løft dine skuldre og stræk din højre albue mod dit venstre knæ, mens du retter dit højre ben. Derefter med venstre albue til højre knæ. Start med 20 reps.

Trin 7

Lig på måtten med dine ben lige. Læg dine hænder bag hovedet, hvis det er så svært, skal du lade dem være parallelle med gulvet. Løft din torso og bøjede ben på samme tid, sidder på din bagdel, som om du foldes. Gør det 20 gange.

Trin 8

Hver øvelse slutter med en brændende fornemmelse i musklerne. Start med 1 sæt med 20 reps, og øg derefter antallet af sæt. Gør elevatorer og vendinger, mens du ånder ud. Hvis du udfører øvelser hver anden dag og følger den rigtige diæt, vil resultatet ikke længe komme.

Anbefalede: