Sådan Strammes Din Mave Til Ferie

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Din Mave Til Ferie
Sådan Strammes Din Mave Til Ferie

Video: Sådan Strammes Din Mave Til Ferie

Video: Sådan Strammes Din Mave Til Ferie
Video: Прогноз погоды на 2022 год. Успеем ли что-либо вырастить в короткое лето? 2024, Kan
Anonim

Der er mange forskellige maveøvelser, men i denne artikel leder jeg dig gennem de grundlæggende øvelser. Alle ønsker at have en smuk, flad og tonet mave, og det er ikke nok at sidde på den samme diæt, du skal tone mavemusklerne.

Sådan strammes din mave til ferie
Sådan strammes din mave til ferie

Nødvendig

Et tæppe, bænk eller en hvilken som helst stol

Instruktioner

Trin 1

Den første øvelse for mavemusklerne. Læg på ryggen med dine hænder bag hovedet. Løft dine ben omkring 90 grader, og bøj knæene let. Gør dig selv så behagelig som muligt med dine hofter oprejst! Så lad os trække vejret, løfte skuldrene over gulvet, mens vi samtidig bevæger vores knæ mod hovedet og folder torsoen. Vi udånder, vender langsomt tilbage til startpositionen. Således engagerer denne øvelse rectus abdominis musklerne. Denne øvelse kaldes Floor Twist.

Billede
Billede

Trin 2

Den næste maveøvelse, som jeg vil anbefale, kaldes Bench Curl. Denne øvelse bruger også hovedsagelig rectus abdominis muskler, men fungerer især de øvre mavemuskler. Så vi ligger på ryggen, torsoen er på gulvet, og vi lægger skindene på bænken, vi lægger også håndtagene bag hovedet. Vi trækker vejret, løfter skuldrene over gulvet og runder ryggen, bryder af med skulderbladene og strækker os fremad. Vi udånder og vender langsomt tilbage til startpositionen. Bemærk, at dine fødder skal være på bænken, så dine hofter er væk fra gulvet lidt under 90 grader.

Billede
Billede

Trin 3

Og den tredje øvelse, du skal udføre, er Leg Raise. Lig på ryggen, med dine hænder kan du få fat i ethvert objekt, helst bag dit hoved. Løft dine ben i en lige position, hæv dit bækken yderligere, og prøv at strække din krop for at røre ved dine skind. For at gøre denne øvelse mere effektiv kan den udføres på en skråbænk, med denne øvelse vil det være rart at træne den nederste del af pressen.

Anbefalede: