Sådan Strammes Din Mave Om Tre Uger

Sådan Strammes Din Mave Om Tre Uger
Sådan Strammes Din Mave Om Tre Uger

Video: Sådan Strammes Din Mave Om Tre Uger

Video: Sådan Strammes Din Mave Om Tre Uger
Video: Агрогороскоп с 29 ноября по 02 декабря 2021 года 2024, April
Anonim

En hængende mave og mangel på taljen er frustrerende for kvinder. Hvordan returnerer yndefulde konturer til en fyldig figur? Hvordan fladder du din mave?

En flad mave om tre uger
En flad mave om tre uger

En flad mave giver kvinder tillid og seksualitet i det modsatte køn. Men fødsel, en stillesiddende livsstil og medfødte tendenser til at være overvægtige - alt dette påvirker ikke figuren på den bedste måde. Hvordan genvinder man kropsform og tidligere forførelse?

  • Først skal du stoppe for meget, opgive bagningen og vælge den rigtige diæt til dig selv. Undgå melprodukter. Forbud dig selv at spise efter 17-18. Og hvis behovet for at spise noget bliver smertefuldt, skal du fylde æbler og rent vand. Start morgenen med kefir, slut dagen med en slurk rent vand, hvortil du kan tilføje citronsaft.
  • Du skal ikke springe på simulatorer og bringe dig udmattet. På denne måde kan du give dig selv "ømhed", indgyde en afsky for at dyrke sport og i stedet for den forventede fremgang i tabt vægt få nye ekstra pund.
  • Træn dig selv i ikke at "opløse" din mave, prøv at holde den i form. Når du vænner dig til, at maven er i konstant spænding, vil du gøre det lettere for dig selv at genvinde form og beskytte dig mod grimme fedtaflejringer i fremtiden. Dette påvirker ikke kun maven, men også kropsholdningen. En lige ryg, åbne skuldre og opgivelse af den slumrende vane hjælper med at bekæmpe overskydende fedt omkring mave og talje.

En af de mest effektive øvelser til at gendanne en smuk form på maven er "vakuum i maven". Denne enkle øvelse forbedrer perfekt tonen i de tværgående muskler, pumper abs op, strammer taljen og forbedrer kroppens udseende. Med den omhyggelige udførelse af "vakuum i maven" -øvelsen kan du slippe af med overskydende kropsfedt på tre uger.

  • Øvelsen udføres mens du står, i en fremadbøjet og liggende stilling.
  • Lig på ryggen med armene udvidet parallelt med din krop. Bøj dine knæ, slapp af. Udånd langsomt maksimalt, og skub bogstaveligt luft ud af lungerne. Pas på ikke at spænde dine muskler, mens du forbliver afslappet.
  • Når der ikke er luft i lungerne, skal du begynde at suge din mave. Hold vejret og træk maven så hårdt ind som muligt. I denne tilstand skal du holde i 10 eller 15 sekunder uden vejrtrækning. Derefter kan du tage et lille åndedrag, men du behøver ikke slappe af din mave, fortsæt med at trække den ind, indtil musklerne føler maksimal spænding og let smerte.
  • Bliv i denne tilstand i yderligere 10-15 sekunder. Du kan tage små vejrtrækninger, hvis der ikke er luft nok, og du føler alvorligt ubehag. Men på samme tid må du ikke slappe af din mave, hold den trukket ind og spændt, dette hjælper med at styrke pressen.
  • I en tilstand af at holde vejret, skal du prøve at "spille" dine mavemuskler, trække din mave ind og ud flere gange. Det har en gavnlig og styrkende effekt på musklerne og får dem til at fungere.
  • Pause, udånder. Gentag denne øvelse 10-15 gange i træk.

Sådanne styrkelsesøvelser kan udføres for gravide kvinder, hvis der ikke er kontraindikationer. Sådanne øvelser i maven vil give en vidunderlig effekt i postpartumperioden. Motion kan udføres for alle kvinder, uanset alder og bygning.

Glem ikke det vigtigste: denne øvelse udføres med fuld udånding. For at "vakuum i maven" skal behage dig med tabte pund og en elastisk presse, skal du gøre denne øvelse hver dag.

Anbefalede: