Ricky Hatton: Biografi, Præstationer

Indholdsfortegnelse:

Ricky Hatton: Biografi, Præstationer
Ricky Hatton: Biografi, Præstationer

Video: Ricky Hatton: Biografi, Præstationer

Video: Ricky Hatton: Biografi, Præstationer
Video: The Hitman - Ricky Hatton Documentary - Part 1 / 2 2024, April
Anonim

Ricky Hatton er en berømt britisk bokser, der gentagne gange er blevet verdensmester i denne sport blandt professionelle. Hvad er interessant ved atletens biografi og personlige liv?

Ricky Hatton: biografi, præstationer
Ricky Hatton: biografi, præstationer

Huttons biografi

Ricky blev født i Stockport, UK den 6. oktober 1978. Hans far var en professionel fodboldspiller, så drengen begyndte at dyrke sport ganske tidligt. Han ville også følge i sin fars fodspor. Men en dag så han udsendelsen af Mike Tysons kamp på tv - og han ville bokse.

Hatton tilmeldte sig boksningssektionen i Manchester og begyndte at træne hårdt. De første succeser i denne sport kom til ham i en alder af 13, da Ricky blev mester på sin skole og besejrede alle rivaler ved knockout. Det samme skete det følgende år. Derefter ville ingen gå ind i ringen med denne teenager.

Hatton begyndte at blive inviteret til det britiske juniorhold for at deltage i internationale turneringer. Så i 1996 ved verdensmesterskabet vandt han en bronzemedalje. Et år senere blev Ricky bemærket af den berømte promotor Frank Warren og inviterede fyren til at blive professionel. Så Hatton underskrev sin første professionelle kontrakt.

Engelskmanden havde sin første kamp i professionel ring i 1997 mod Kid McCauley. Sejren blev vundet i første runde ved knockout. Dette blev efterfulgt af flere flere succesrige kampe. I tre år tilbragte Ricky 10 kampe og sluttede alle med sine sejre.

I 1999 blev Hatton først WBOs interkontinentale mester, og derefter modtog han allerede WBU verdensmesterbælte. Han forsvarer sine titler med succes flere gange.

Ricky har altid spillet i weltervægtsafdelingen, som var berømt for sine mange erfarne krigere. Blandt dem var selvfølgelig den russiske Konstantin Dzyu. Det var med ham, at Hatton skulle mødes i 2005. Kampen fandt sted i en lige kamp, men tættere på slutningen af kampen blev Constantine såret, og engelskmanden vandt sejren.

Den næste vigtige kamp i hans karriere tilbragte Ricky i 2007 mod den ubesejrede Floyd Mayweather. Hatton mistede og mistede de fleste af sine titler. Derefter var der endnu et nederlag i 2009 mod Manny Pacquiao. Derefter besluttede Ricky at sætte sin karriere på hold. Men i 2012 dukkede han op igen i ringen og tabte mod den ukrainske Vyacheslav Senchenko. Den næste morgen annoncerede Hatton officielt afslutningen på sine forestillinger i den professionelle ring.

I alt inkluderer den britiske professionelle sportskarriere 47 kampe, hvoraf 44 kampe sluttede med hans sikre sejr. Alle disse succeser tillod Hatton at skrive sit navn for evigt i verdensboksningens historie.

Livet efter boksning

Efter afslutningen af sin sportskarriere flyttede Ricky ikke langt fra boksning. Han oprettede sit eget forfremmelsesfirma, der promoverer unge boksere. Hatton tog også coaching og deltager konstant i forberedelsen af berømte boksere til kampe. For nylig er han blevet set i klasseværelset for Tyson Fury, den tidligere verdensmester i tungvægt, der har meddelt, at han genoptager sin karriere.

Hvad angår den store bokseres personlige liv, har Ricky været gift i lang tid og har tre børn. Den ældste søn fulgte i sin fars fodspor og er også involveret i boksning.

Anbefalede: