Cristiano Ronaldo: En Kort Biografi

Indholdsfortegnelse:

Cristiano Ronaldo: En Kort Biografi
Cristiano Ronaldo: En Kort Biografi

Video: Cristiano Ronaldo: En Kort Biografi

Video: Cristiano Ronaldo: En Kort Biografi
Video: Криштиану Роналду биография на английском языке 2023, Marts
Anonim

I den nuværende kronologiske periode betragtes fodbold som den mest populære af alle holdsport. Ægte elskere af dette skue glemmer computerspil for at se og sætte pris på de strålende kombinationer af Cristiano Ronaldo på den grønne græsplæne.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Barndom

I dag påpeger eksperter og analytikere, at de vigtigste fordele ved en talentfuld spiller er boldbesiddelsesteknik, hastighed og fysiske data. På samme tid ved kun få mennesker, at Ronaldo i starten af sin sportskarriere blev diagnosticeret med takykardi. I henhold til alle kanonerne og reglerne er vejen til stadion eller gymnastiksalen med en sådan sygdom bestemt lukket. Den unge mand, der på det tidspunkt var 15 år gammel, viste imidlertid udholdenhed og sørgede for, at han blev opereret. En uge senere gik han ind på banen til opvarmning og let træning.

Fremtidens spids og kaptajn for det portugisiske landshold blev født den 5. februar 1985 i en arbejderklassefamilie. Forældre boede på øen Madeira, som ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas nordlige kyst. Min far arbejdede som gartner. Mor arbejdede som kok på en kystcafé. På det tidspunkt var en ældre bror og to søstre allerede vokset op i huset. Drengen blev opkaldt Ronald til ære for skuespilleren og den amerikanske præsident Ronald Reagan. Familiens leder kunne virkelig godt lide filmene, som præsidenten spillede i i sin ungdom.

Billede
Billede

Sportspræstationer

Jeg må sige, at Cristiano Ronaldo er navnet på en fodboldspiller, og efternavnet er Aveiro. Da han var tre år gammel, gik hans far på arbejde i en lokal fodboldklub og gav sin søn en fodbold. Vi kan med god grund sige, at Cristiano begyndte at gå og spille fodbold på samme tid. I en alder af seks blev han indskrevet i en børns sportsskole. Erfarne mentorer ved første øjekast udpegede drengen fra alle sine jævnaldrende. Fra de første træninger var han præget af hårdt arbejde og lidenskab på banen. Han kunne bruge timer på at finpudse en bestemt bevægelse eller et andet trick med bolden.

Da Cristiano var 10 år gammel, blev han optaget i den lokale professionelle fodboldklub Nacional, og et år senere blev han inviteret til hovedstadens Sporting-hold. I denne klub var der et fodboldakademi, som Ronaldo med succes dimitterede fra og indtog en plads i hovedholdet, da han var knap 18 år gammel. I samme sæson så Manchester United-træneren den unge portugisiske og insisterede på, at han blev købt for 12 millioner pund. De næste seks år på engelsk territorium bragte den portugisiske spiller verdensomspændende berømmelse.

Anerkendelse og privatliv

Ronaldo spillede ni sæsoner i Real Madrid. Og siden 2018 har han spillet for Juventus Turin. Det portugisiske landshold blev europamester i 2016, da Cristiano var kaptajn.

Du kan skrive en sentimental roman eller en actionfyldt detektivhistorie om det berømte fodboldspillers personlige liv. Han bor i øjeblikket med den spanske model Georgina Rodriguez. Han har fire børn. Den første søn blev født af en kvinde, hvis navn stadig er ukendt. Tvillingepiger blev født af en surrogatmor. For tre år siden fødte Georgina sin datter. Indtil nu lever hele familien under et tag.

Populær af emne.