Hvornår Skal Man Tage Protein

Hvornår Skal Man Tage Protein
Hvornår Skal Man Tage Protein

Video: Hvornår Skal Man Tage Protein

Video: Hvornår Skal Man Tage Protein
Video: How to guide - protein og proteinpulver 2024, April
Anonim

Protein er en vigtig del af sportsernæring for hurtig muskelvækst. Uden det vil processen med at pumpe muskler være meget vanskeligere, da naturlige produkter ikke har nok protein. Det er vigtigt at forstå nogle vigtige principper for proteinindtag.

Hvornår skal man tage protein
Hvornår skal man tage protein

Bestem dit daglige proteinbehov for din krop. Før du køber protein eller anden sports ernæring, skal du oprette et mål for din træning i gymnastiksalen. Hvad ønsker du nøjagtigt at opnå? Hvis du bare opretholder vægten, vil proteinhastigheden være en. Hvis du hurtigt får muskelmasse, er det helt anderledes. Generelt skal du gange din egen vægt med 3. Derefter får du dit daglige proteinindtag. Uanset hvad det er, for at vægten gradvist øges, skal du indtage mindst 30-40 g proteinryst om dagen. Hvis det er mindre, vil musklerne ikke vokse.

Få noget protein. Find derefter et kvalitetsprodukt, da der næsten ikke vil være noget resultat af billige proteiner. Forsøg kun at købe denne sportsernæring af amerikansk produktion, der sælges i store beholdere som spande og pakker på 1-5 kg. Du vinder i pris, og kvaliteten vil være fremragende.

Køb mælk med et fedtindhold på 3,2%. Generelt anbefales det at drikke protein ved at røre det med vand, juice og mælk. Det er vigtigt at forstå, at sidstnævnte produkt indeholder yderligere protein og essentielle sporstoffer, der er essentielle for atleternes krop. Rør derfor altid kun med mælk af høj kvalitet, som det tilrådes at koge inden brug.

Tilsæt tre afrundede spiseskefulde protein, og hæld 500 ml varm mælk over det. Det er bedst at gøre alt dette i en speciel ryster, der sælges i enhver sportsernæringsbutik. Den indeholder en måleskala i ml og har åbninger, der giver dig mulighed for at omrøre flaskens indhold grundigt. Ryst cocktailen og drik den i et par slurke. Tag protein 3 gange dagligt mellem måltiderne. Dette vil lette dets hurtige absorption. Forøg dit proteinindtag, hvis du ikke ser nogen gevinster i muskler efter et par uger.

Anbefalede: