Hvilken Hoste Skal Man Tage "Ambroxol"

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Hoste Skal Man Tage "Ambroxol"
Hvilken Hoste Skal Man Tage "Ambroxol"

Video: Hvilken Hoste Skal Man Tage "Ambroxol"

Video: Hvilken Hoste Skal Man Tage
Video: PING Command - Troubleshooting 2024, April
Anonim

Ambroxol er et effektivt lægemiddel til behandling af hoste. Det skal dog huskes, at denne medicin er mest effektiv til behandling af visse typer hoste.

Hvilken hoste at tage
Hvilken hoste at tage

Indikationer for brug

Instruktioner til brug af lægemidlet "Ambroxol" siger, at dette lægemiddel tilhører en gruppe lægemidler med mucolytiske virkninger. Dette betyder igen, at hovedretningen for dens handling er at undertrykke hosten, som ofte forekommer hos en person, der er forkølet.

Faktisk er "Ambroxol" et lægemiddel, der har til formål at lindre symptomerne på forkølelse eller akut luftvejsinfektion (ARVI), primært hoste, derfor bruges det normalt som en del af kompleks terapi, hvis andre komponenter har til formål at eliminere årsager af patientens patologiske tilstand … Derfor skal du ikke forvente, at "Ambroxol" er i stand til helt at helbrede årsagen til sygdommen.

Derudover ved folk, der er udsat for forkølelse og ofte lider af deres symptomer, at de kan forårsage forskellige typer hoste, blandt hvilke den såkaldte tør hoste og våd hoste er de mest almindelige. Så hvis en tør hoste er kendetegnet ved en udtalt fornemmelse af ondt i halsen og manglende udflåd, så er en våd hoste tværtimod karakteriseret ved tilstedeværelsen af slim i patientens hals.

Det skal huskes, at Ambroxol er et lægemiddel, hvis hovedretning er specifikt fokuseret på en våd hoste: det flydende viskøs slim og fremmer dets adskillelse under hoste, hvilket igen sikrer frigivelse af dette mikrobielle rige slim fra kroppen og forbedring af patientens generelle tilstand.

Anvendelsesmåde

Dette lægemiddel produceres af farmaceutiske virksomheder både i form af tabletter og i form af en sirup, som giver patienten mulighed for uafhængigt at vælge den doseringsform, der er mest acceptabel for ham. Så til doseringen af lægemidlet i form af en sirup anbefaler fabrikanten at bruge en almindelig teskefuld, som du skal tage medicinen 2-3 gange om dagen. I dette tilfælde skal en enkelt dosis for børn under 12 år være 2 teskefulde og for ældre børn og voksne - 4 teskefulde.

Tabletterne skal også tages 2-3 gange om dagen, og voksne og børn over 12 år skal tage en tablet ad gangen indeholdende 30 mg aktivt stof og yngre børn - en halv tablet, det vil sige 15 mg aktive stoffer. I dette tilfælde bør lægemidlet ikke tages længere end 4-5 dage.

Anbefalede: