Hvilken Retning Skal Man Vælge I Sport

Hvilken Retning Skal Man Vælge I Sport
Hvilken Retning Skal Man Vælge I Sport
Video: Hvilken Retning Skal Man Vælge I Sport
Video: Ksyusha blev bruden til den levende dukke Chucky! Vend tilbage til den forladte legetøjsfabrik! 2023, Februar
Anonim

Du besluttede at tage dig selv, men hvor skal jeg starte? Hvilken retning skal man vælge? I hvilken sport ses resultatet hurtigere?

Hvilken retning skal man vælge i sport
Hvilken retning skal man vælge i sport

I dette tilfælde skal du tænke over, hvad du nøjagtigt vil have fra træning, og hvilket resultat du vil komme til. Mange mennesker har helt forskellige motiver for sport, nogen vil bare tabe sig, nogen tværtimod for at blive bedre er andres mål at bruge terninger på pressen, og nogen vil gøre splittelser! Der er mange motiver. Og for enhver motivation kan du finde en retning inden for sport, der passer til dig. Lad os analysere nogle områder inden for sport mere detaljeret.

Hvis du vil tabe dig og have en smuk, atletisk og vedvarende krop, så kære venner, velkommen til Crossfit træning.

CrossFit er en højintensiv, variabel funktionel øvelse. Formålet med denne retning er den fysiske udvikling af en person i forskellige retninger. Hvis du vil udvikle styrke, udholdenhed, fleksibilitet, hastighed, koordinering i dig selv, så er du nødt til at vælge denne retning. Ved hjælp af denne retning går overskydende vægt tabt, og kroppen bliver smuk og fit. CrossFit træning er velegnet til folk på alle færdighedsniveauer.

image
image

Hvem ønsker at tage på i vægt og gøre deres krop mere kraftfuld og defineret, velkommen til gymnastiksalen! Dette er mekkaet for lettelse og muskelmasse! Det er i gymnastiksalen, at du kan bygge din krop, som du har brug for det! Med frie vægte (barer, vægtstænger, håndvægte) og vægtmaskiner (isolerede øvelser) kan du skabe dine drømmekroppe!

Piger arbejder hovedsageligt på proportioner og stræber efter det ideelle timeglas, og mænd vil give sig selv maskulinitet på grund af prægede skuldre, bred ryg, voluminøst bryst, men du skal heller ikke glemme benene.

Der er mange videoer på Internettet om, hvordan man pumper den ene eller den anden muskelgruppe, men hvis du er nybegynder, er det første gang bedre at arbejde med en professionel træner, der vil guide dig og levere teknikken!

Hvis du vil have abs på pressen, så velkommen til løbebåndet eller stadionet. Intens løb hjælper dig. Øvelser på mavemusklerne kan udføres uendeligt, morgen og aften, 100 gange, men hvis du ikke løber og spiser boller og kager, forbliver terningerne ubemærket under fedtlaget. Og hvis du løber i mindst 30 minutter om dagen og observerer korrekt ernæring, vil du straks se ændringer i din krop til det bedre.

Hvis du vil gøre splittelserne, så velkommen til Stretch. Disse aktiviteter er rettet mod at udvikle fleksibilitet, muskelelasticitet og afslapning. I sådanne klasser er det vigtigt at prøve hårdt og ikke gå glip af træning, og resultatet vil derfor ikke lade dig vente længe. Det vigtigste er at indse og forstå, at resultatet ikke vil være synligt med det samme, ikke den næste dag efter træning.

Elsk din krop og spil sport konstant, og så gengælder det dig!

Populær af emne.