Hvordan Man Bygger Uden Steroider

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Uden Steroider
Hvordan Man Bygger Uden Steroider

Video: Hvordan Man Bygger Uden Steroider

Video: Hvordan Man Bygger Uden Steroider
Video: Bikinipiger på steroider 2024, Marts
Anonim

Steroider er en analog af testosteron, det vigtigste mandlige hormon, der er ansvarligt for køn og styrke. Regelmæssig brug af steroider fører til, at kroppen holder op med at producere sit eget testosteron, og over tid fører dette til en overtrædelse af mange funktioner. Hvordan sikres god muskelvækst uden brug af steroider?

Hvordan man bygger uden steroider
Hvordan man bygger uden steroider

Er det nødvendigt

  • - et program baseret på grundlæggende øvelser
  • - intens træning
  • - diæt med højt proteinindhold
  • - det korrekte træningsregime
  • - streng daglig behandling
  • - en partner til træning i hallen.

Instruktioner

Trin 1

Giv dine muskler en ernæringsmæssig base. De kan ikke vokse ud af ingenting; en intenst træningsatlet skal få cirka to gram protein dagligt for hvert kilo vægt. Og det skal være et let fordøjeligt protein: kyllingebryst, hytteost, fisk, nødder, kogte æg.

Trin 2

Udfør arbejde rettet direkte mod en stor muskelgruppe. Lav grundlæggende øvelser: bænkpres, stående presse, squat og markløft. Disse øvelser kaldes grundlæggende øvelser, fordi de giver dig mulighed for at udarbejde det maksimale antal muskelfibre på kort tid. Den ideelle træning, der bruger mest muskler, er brystløft plus rykk eller rykk.

Trin 3

Arbejd med frie vægte. Det betyder, at du kun skal arbejde med en vægtstang; ingen stativer, blokke og håndtag.

Trin 4

Hvil dine muskler. Ingen træning hver dag. Muskler skal regenere. Dette kan tage 48 timer eller mere. Dette betyder, at hvis du arbejder med en masse vægt, vil selv en hviledag mellem træning ikke være nok til fuld gendannelse af muskelfibre.

Trin 5

Træn sammen. For den obligatoriske vækst af muskler er det nødvendigt at arbejde i gymnastiksalen indtil udmattelse. Når du er færdig med alle øvelserne, skal du ikke have styrken til at løfte en lille håndvægt. Derfor er det så nødvendigt en partner, der vil hække og fjerne vægtstangen fra brystet, når du løber tør for styrke.

Trin 6

Drik masser af vand. En atlet, der træner kraftigt, mister meget væske gennem sved. På samme tid udskilles mange forskellige mikroelementer fra kroppen - sveden er ikke forgæves salt. Dette kan føre til en krænkelse af syre-base-balance i hele kroppen, forstyrrelse af leddene og selvfølgelig til en reduktion i muskelvækst. Normen under intens træning er 3-4 liter drikkevand om dagen.

Trin 7

Muskler er ikke de eneste, der hviler. Hele organismen skal hvile. Dette betyder, at otte timers søvn skal være et must for dig. Og du skal falde i søvn inden midnat. Det er ikke for ingenting, atleter straffes så alvorligt for krænkelser af sportsregimet. Internattevagter og stærk muskulatur er ikke kompatible.

Anbefalede: