Sådan Går Du I Vægt Uden Steroider

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du I Vægt Uden Steroider
Sådan Går Du I Vægt Uden Steroider

Video: Sådan Går Du I Vægt Uden Steroider

Video: Sådan Går Du I Vægt Uden Steroider
Video: Smadr' dit liv på 5 minutter | Cliff - Sandhedens time 2024, April
Anonim

Det er meget let at få masse uden steroider med alle de forskellige produkter, der indeholder alle de nødvendige stoffer. Det er nok at observere en vis disciplin inden for ernæring og træning.

Sådan går du i vægt uden steroider
Sådan går du i vægt uden steroider

Instruktioner

Trin 1

For at gå op i vægt har du brug for korrekt ernæring og kraftig træning. Dine måltider hele dagen skal være som følger. Om morgenen: let, letfordøjelig mad med et kompleks af vitaminer, kulhydrater: brød, kartofler, pasta, korn, slik. Det absolutte kulhydrat er sukker. Honning, afhængigt af dens oprindelse, indeholder 71-82% glucose og fruktose. Dette giver dig energi i et par timer og til din træning inden frokost.

Trin 2

Frokost: mad indeholdende så meget protein og kulhydrater som muligt i komplekset er kød, fisk, æg, hytteost, bælgfrugter - bønner, ærter, sojabønner, jordnødder.

Trin 3

Middag er kroppens vigtigste mad efter træning, den skal indeholde fedt og proteiner. De tjener som en energikilde. Fedtstoffer har lav varmeledningsevne og beskytter kroppen mod hypotermi. Den nordlige folks traditionelle diæt er rig på animalsk fedt. For folk, der beskæftiger sig med hårdt fysisk arbejde, er den forbrugte energi også den letteste at kompensere for med fede fødevarer. Fedtstoffer er en del af cellevægge, intracellulære formationer og nervevæv. En anden funktion af fedt er at levere fedtopløselige vitaminer og biologisk aktive stoffer til kroppens væv.

Trin 4

Du kan også bruge sportsernæring, men de er ikke velegnede til alle og ikke altid, så gå kun i vægt med naturlige produkter.

Trin 5

For at gå op i vægt har du brug for grundlæggende øvelser som markløft, squats med en vægtstang på dine skuldre. De udføres en øvelse pr. Træning ikke mere end 8 gange pr. Sæt.

Trin 6

I denne periode er det generelt ønskeligt at bevæge sig mindre og sove mere. Organiser en 12-15 ugers plan for dig selv. Brug ikke nogen beregninger, gør alt gradvist og uden fanatisme. Langsomt men sikkert, og resultatet vil være 100% garanteret

Trin 7

Gør følgende øvelser: - bænkpres, liggende, 3-4 sæt 8-10 gange;

- dødløft, 2-3 sæt 10-12 gange;

- squats med en vægtstang på skuldrene, 2-3 sæt 12-14 gange. Efter denne plan vil du se resultatet om 10-15 dage. Held og lykke!

Anbefalede: