Sådan Går Du Hurtigere I Vægt For En Fyr

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Hurtigere I Vægt For En Fyr
Sådan Går Du Hurtigere I Vægt For En Fyr

Video: Sådan Går Du Hurtigere I Vægt For En Fyr

Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2022, December
Anonim

Der er tre vigtige aspekter ved at opbygge muskler. Det første aspekt er ernæring, som skal indeholde en masse proteinfødevarer. Den anden er korrekt træning. Og det tredje aspekt er at få nok søvn, fordi muskler vokser nøjagtigt, mens du hviler, og slet ikke i færd med krævende træning. Hvis du ikke er opmærksom på mindst et af disse tre vigtige punkter, vil effekten være minimal.

Sådan går du hurtigere i vægt for en fyr
Sådan går du hurtigere i vægt for en fyr

Er det nødvendigt

  • - protein mad
  • - fuld søvn
  • - den rigtige træning.

Instruktioner

Trin 1

Motion er nødvendig, men der er så mange forskellige øvelser, og det er vigtigt at vælge den rigtige til dig selv. En hel del øvelser hjælper med at træne muskelaflastning, hjælp til rehabilitering efter skader, men fører praktisk talt ikke til masseforøgelse. Det er de grundlæggende øvelser, der øger muskelmassen bedst af alt. For eksempel er disse squats, bænkpresse og andre.

Trin 2

Vælg en arbejdsvægt og antal gentagelser. Det anses for at være optimalt at udføre et lille antal tilgange - ikke mere end 10, men arbejdsvægten skal være sådan, at disse 10 gentagelser, du vil gøre, virkelig "giver alt det bedste". Princippet er simpelt: antallet af øvelser, der udføres, reguleres efter vægt, det vil sige, hvis du bliver stærkere, skal du øge arbejdsvægten, ikke antallet af gentagelser, for at fortsætte med at gøre det samme.

Trin 3

Proteinernæring er grundlaget for muskelvækst. Nogle hævder, at hvis du spiser godt og endda laver en fejl et eller andet sted, når du vælger en træning, vil der stadig være fremskridt. Omvendt, hvis du ikke spiser nok protein mad, vil muskelmasse ikke vokse.

Trin 4

Træn ikke mere end 3 gange om ugen. Brug mere tid på at sove end normalt. Muskel vokser kun under hvile. Hvis du overarbejder din krop og ikke lader den hvile, vil der ikke være nogen fremskridt.

Trin 5

Træn hele din krop jævnt. Selvom du tror, ​​du har brug for at træne musklerne, for eksempel overkroppen, skal du stadig være opmærksom på resten også. Det er meget vigtigt at lave øvelser til dine ben og ryg, i det mindste til et minimum.

Populær af emne.