Hvordan Man Går Op I Vægt På Kort Tid

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Går Op I Vægt På Kort Tid
Hvordan Man Går Op I Vægt På Kort Tid

Video: Hvordan Man Går Op I Vægt På Kort Tid

Video: En rigtig heksespiser! Fundet en landsby med hekse! Flugten! 2022, December
Anonim

Mange er interesserede i, hvordan man tager på i vægt på rekordtid. De fleste strategier for vægtøgning er baseret på træning for at opbygge muskler. Dette problem er komplekst, og det ligger i planen med at opbygge et kompetent træningsprogram og en ordentlig diæt.

Træning øger din vægt ved at øge muskelmassen
Træning øger din vægt ved at øge muskelmassen

Instruktioner

Trin 1

Det generelle princip for sportsernæring er at afbalancere den aktuelle kropsvægt, det nuværende ernæringsniveau og det modtagne kalorieriveau. Du bør øge mængden af ​​mad, du spiser ved at introducere yderligere måltider. Så du har tre måltider om dagen, spiser 4-5 gange om dagen og adskiller måltider fra hinanden med lige store intervaller.

Trin 2

Tøv ikke med at tage sports ernæring. Dette handler ikke om anabolske steroider, som ikke kan kaldes ernæring. Vi mener kulhydrat- og proteincocktails, der er nyttige for kroppen, kompenserer for den forbrugte energi, gendanner muskelvæv og tilvejebringer de nødvendige byggematerialer til muskelvækst og dermed kropsvægt. Du kan ændre din kropsstruktur ved at justere kombinationen af ​​protein, fedt og kulhydrater i din kost.

Trin 3

Vi fandt ud af maden. Lad os gå videre til træning. Vægtløftning hjælper med at stimulere stofskiftet ved at påvirke stofskiftet. Jo mere dine muskler er belastet, jo hurtigere udløses den indre mekanisme for muskelvækst. Træningen efterfølges af et helt forståeligt ønske om at opdatere dig selv, når du har tilfreds korrekt, at du får væksten i dine muskler.

Trin 4

Lad os liste over de grundlæggende principper for vægtøgningstræning. Den samlede tid for en træning i gymnastiksalen skal være 40-60 minutter. Sådan kontinuerlig træning resulterer i den ønskede energiforbrænding. Tiden mellem sætene skal være 60-90 sekunder. Den maksimale effekt kan opnås ved høj intensitet, mens du trækker med mindre vægt.

Trin 5

For en vellykket og hurtig muskelvækst er 2-3 træningsprogrammer om ugen nok. Væksten i muskelmasse afhænger ikke af, hvor meget tid du bruger i gymnastiksalen, men af ​​graden af ​​muskeltræning under træning.

Trin 6

Sørg for at medtage grundlæggende øvelser i programmet. De bruger store muskelgrupper. Disse er squats, vandrette pres og andre øvelser. Dumbbells og barbells, som alle kender, hjælper med vægtøgning. Og ved hjælp af simulatorer kan du allerede male din lettelse ved at indlæse individuelle muskelgrupper.

Trin 7

Spis et måltid, der indeholder kulhydrater eller en kulstofryst efter træning. Proteiner er meget ønskelige. Du kan tage den såkaldte gainer - en blanding af proteiner og kulhydrater.

Populær af emne.