Cellulite: Træningsvalg

Cellulite: Træningsvalg
Cellulite: Træningsvalg

Video: Cellulite: Træningsvalg

Video: Cellulite: Træningsvalg
Video: 6 Ways I Reduced My CELLULITE | Tips, Food, Exercises & What Actually Works! 2024, April
Anonim

Der er mange forskellige metoder til bekæmpelse af cellulite, men ingen af dem er effektive uden en kombination af motion. På trods af at skønhedssaloner tilbyder det bredeste valg af forskellige procedurer, vil deres resultat ikke give varige resultater uden tilstrækkelig fysisk anstrengelse.

Cellulite: Træningsvalg
Cellulite: Træningsvalg

Cellulite refererer udelukkende til kvindelige problemer, dets udseende er forbundet med ophobning af fedtceller i kroppen, beregnet til at føde og føde afkom. Alt forklares med det faktum, at sådanne fedtceller er nødvendige for at fodre og beskytte krummerne i tilfælde af uforudsete situationer, for eksempel i mangel af mad eller varme er det de, der tillader ham at overleve. Derfor er sådanne celler tilbøjelige til at blive aflejret på lår og balder, og risikoen for cellulite forbliver meget høj gennem hele livet. Derfor er det umuligt at beskytte dig mod udseendet af cellulite ved hjælp af metoder og øvelser. Du kan kun suspendere dens udvikling ved at øge bækkenmuskulaturen og forhindre, at den deponeres.

Enhver metode til at slippe af med cellulite uden at kombinere dem med fysisk aktivitet giver ikke et fuldgyldigt positivt resultat. Der er et par enkle, men yderst effektive celluliteøvelser. For at få mest muligt ud af dem skal du først varme op.

Forsøm ikke dette, da du på denne måde kan forberede dine muskler til hovedøvelserne, hvilket maksimerer fordelene og lindrer mulig fysisk skade.

Som en opvarmning, der vipper kroppen fremad og til siderne, går et sted så højt som muligt, hæver knæene, squats, bækkenrotationer, hopper op på tæerne, lungerne fremad er perfekte. De skal gøres indtil det øjeblik, du føler musklerne, dvs. de skal brænde lidt. I dette tilfælde vil efterfølgende bevægelser ikke forårsage ubehag, der vil ikke være nogen smerte, følelse af stivhed, spænding og rysten, hvilket er meget vigtigt i kampen mod cellulite. Afhængigt af det individuelle beredskabsniveau skal hver øvelse gentages 20-50 gange.

Efter klasser er det nyttigt at anvende et anti-cellulite middel på de berørte områder.

Hovedøvelsen mod appelsinskal på ben og balder er hoppetov. Ingen af simulatorerne kan sammenlignes i effektivitet med et legetøj, der er elsket fra barndommen. Du kan endda gøre det derhjemme ved at vælge den rigtige reblængde og placere et tæppe under dine fødder.

Du skal springe mindst et kvarter. I tilfælde af træthed kan du slappe af, men ikke i sofaen, men roligt gå rundt i lokalet eller stå lænet mod væggen. Først skal du udføre øvelsen i et kvarter, hvorefter du gradvist øger tiden til 45 minutter i en session og igen reducerer den til et kvarter. Du skal udføre øvelsen regelmæssigt, indtil du får det ønskede resultat. Springtov hjælper med at slippe af med cellulite og miste de ekstra pund.

En anden ekstraordinær øvelse er hula hoop. Når du træner med en bøjle, fjerner du ikke kun den hadede "appelsinskal", men øger også blodforsyningen i bækkenområdet, gør din talje tynd og fleksibel samt eliminerer problemer med rygsøjlen og fordøjelsen.

Det vigtigste i denne øvelse er tid. Drej rammen i 15 minutter, men under ingen omstændigheder mere er det især kontraindiceret at overskride træningstiden om aftenen, fordi overdreven blodgennemstrømning til bækkenområdet og til maven er uønsket. Efter en måned med regelmæssig træning vises et mærkbart resultat.

Anbefalede: