Sådan Slipper Du Af Cellulite På Maven

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Cellulite På Maven
Sådan Slipper Du Af Cellulite På Maven

Video: Sådan Slipper Du Af Cellulite På Maven

Video: Sådan slipper du af med tørre læber | SKØNHEDSLABORATORIET 2022, December
Anonim

Over tid bemærker mange kvinder, at de har cellulite i underlivet. Et stort antal teknikker er blevet foreslået for at bekæmpe det. De fleste læger, der håndterer dette problem, er kommet til den konklusion, at der kun opnås et godt resultat, når man bruger en integreret tilgang til behandling af cellulite i underlivet.

Sådan slipper du af cellulite på maven
Sådan slipper du af cellulite på maven

Instruktioner

Trin 1

Når du bekæmper cellulite på maven, skal du først og fremmest have ordentlig ernæring. I dette tilfælde er hovedopgaven ikke så meget at reducere mængden af ​​forbrugte kalorier, men at forbedre stofskiftet og fjerne alle skadelige metaboliske produkter fra din krop. For at løse dette problem skal du træne dig selv i at drikke mindst to liter vand dagligt. Det er bedst, hvis det er grøn te, som hjælper med at reducere oxidationsprocesser. Du skal også medtage så mange fødevarer, der indeholder fiber som muligt i din diæt - det er frugt og grøntsager og de ballaststoffer, der findes i forskellige kornprodukter.

Trin 2

For at slippe af med cellulite i maven er fysisk aktivitet simpelthen nødvendig. Når alt kommer til alt er det de, der normaliserer dit stofskifte, reducerer kropsfedt, producerer endomorfiner i musklerne, hvilket forbedrer blodets mikrocirkulation. Følgende fysiske aktiviteter er bedst egnede: løb, skiløb, svømning, collanetics, tennis osv.

Trin 3

For at slippe af med cellulite i maven kan du også anvende anti-cellulitemassage. Desuden øges effekten af ​​det mange gange, når man bruger forskellige midler designet specielt til at bekæmpe cellulite. Nu er der et stort antal af dem på markedet. Disse er en række massagegeler, cremer osv. Når du vælger sådanne produkter, skal du være opmærksom på, at de indeholder: koffein, vitamin A, ginkgo-ekstrakt, hestekastanje samt forskellige sporstoffer, der forbedrer hudens generelle tilstand. Resultatet vil være synligt allerede efter 2-3 uger fra starten af ​​deres ansøgning.

Trin 4

Rulnål-anti-cellulitemassage er også god. Hvis det ikke er muligt at gøre det, skal massage derhjemme med specielle massagebørster og svampe erstatte det. Og fra fysioterapeutiske procedurer er iontoforese velegnet.

Populær af emne.