Sådan Slipper Du Af Maven Ved At Pumpe Abs

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Maven Ved At Pumpe Abs
Sådan Slipper Du Af Maven Ved At Pumpe Abs

Video: Sådan Slipper Du Af Maven Ved At Pumpe Abs

Video: Sådan Slipper Du Af Maven Ved At Pumpe Abs
Video: Сделал себе тепло и приятно....в мастерской) 2024, April
Anonim

Hvis vi ikke bruger vores muskler, mister vi dem gradvist. For at holde musklerne unge og stærke skal vi konstant udøve dem. Daglig fysisk aktivitet tvinger blodet til at cirkulere. Motion hjælper med at svede ud og afgifte kroppen. Således kan du ved hjælp af fysisk aktivitet ikke kun forbedre dit udseende, men også rense kroppen gennem frigivelse af huden.

Sådan slipper du af maven ved at pumpe abs
Sådan slipper du af maven ved at pumpe abs

Er det nødvendigt

  • Træningsmåtte.
  • Musikalsk akkompagnement.

Instruktioner

Trin 1

Hver pige drømmer om en flad mave. Mænd er stolte af deres smukke pumpede abs. For at opnå resultater skal du vide, hvordan man korrekt kan pumpe mavemusklerne. Mange klager over, at de træner hver dag, og maven forsvinder ikke. Faktisk svajer pressen, kun den er skjult under et lag fedt. Dette fedt forsynes ikke med blod og er derfor meget vanskeligt at fjerne. Det er nødvendigt at pumpe ikke kun de øvre og nedre mavemuskler, men også de skrå mavemuskler. Hvis du udfører øvelser for alle mavemuskler på samme tid, kan du opnå det ønskede resultat. Prøv at udføre øvelserne i et ventileret rum med musik. Musik vil tvinge dig til at træne i et hurtigere tempo, som forbrænder mere fedt. Begynd at træne med en lille belastning, og øg den gradvist. Indånd luften med spænding, og udånd når du er afslappet. Start øvelserne med strækning, og fortsæt derefter til hoveddelen - Startposition - liggende på ryggen. Bøj dine knæ, fødderne presses tæt sammen, armene bag dit hoved. Løft kroppen på knæene, løft skulderbladene fra gulvet, lænden forbliver på plads.

- Startpositionen er den samme, løft kun torsoen, prøv at nå med albuen til det modsatte knæ. Gentag med albuen på den anden hånd.

- Udgangspositionen er den samme, placer kun knæene i skulderbredde fra hinanden. Løft din torso fuldt ud med dine arme fremad.

- Udgangsposition - liggende på ryggen, stræk armene til siderne, håndfladerne til gulvet. Løft dine bøjede ben op i en ret vinkel. Forsøg at nå gulvet under indånding, vip dine ben i forskellige retninger. Når du ånder ud, skal du løfte dem til deres oprindelige position.

- Udgangsposition - liggende på ryggen, stræk dine arme langs kroppen. Løft dit bækken, og lad lænden være på plads. Løft derefter lænden, og lad dit bækken og skuldrene være på plads.

- Udgangsposition - liggende på ryggen, armene bag hovedet, bøj dine ben ved knæene. Løft den øverste og for at træne den nederste presse skal du udføre benløftningsøvelser. At træne øvre presse - øvelser til løft af bagagerummet. Og for at bruge de skrå muskler er det nødvendigt at udføre øvelser for at dreje kroppen til siderne.

Trin 2

Du kan komme med dit eget sæt øvelser, dine egne variationer. Klem for eksempel en plastflaske mellem knæene, træk knæene så tæt på din mave som muligt, og hold den position i et antal på fem. Åndedræt er meget vigtigt for forbrænding af fedt. Du kan i løbet af dagen, gå rundt i din virksomhed, bare stamme og slappe af din mave. Når du indånder, puster du din mave op som en kugle, og når du udånder, suger du ind. Efter træning anbefales det ikke at spise andet end frugt i en time. Du kan drikke kirsebærsaft. Derefter forbrændes fedtlaget hurtigere.

Anbefalede: