Sådan Slipper Du Af Maven Med Folkemedicin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Maven Med Folkemedicin
Sådan Slipper Du Af Maven Med Folkemedicin

Video: Sådan Slipper Du Af Maven Med Folkemedicin

Video: Sådan Slipper Du Af Maven Med Folkemedicin
Video: Oppustet mave? Kærlig hjemme-guide med zoneterapi og akupressur, som kan hjælpe din dejlige mave 2023, December
Anonim

En slap, uhyggelig mave, hjælpeløst opvejet af et bæltebukser, fede folder på siderne - en ret ubehagelig ting. Du kan selvfølgelig gå til fedtsugning med abdominoplasty, eller du kan knytte din vilje i en knytnæve og prøve enkle folkemetoder.

Elastisk mave er smuk
Elastisk mave er smuk

Instruktioner

Trin 1

Kost Ingen lækker mave er udelukket, før den optimale vægt for dig er nået. For at tabe sig skal du sørge for, at den indkommende mængde energi er mindre end den forbrugte. Derefter begynder kroppen at forbrænde fedt, der er opbevaret i en regnvejrsdag, også i maven.

Gå på kur. Begræns mængden af indgående kulhydrater (mel, sødt), fedt. Læn dig på grøntsager, frugt, fedtfattige mejeriprodukter og korn.

Stop med at spise på farten - afsæt et bestemt tidspunkt til hvert måltid. F.eks. Morgenmad fra 7 til 7.30, frokost fra 13 til 13.40 osv. Mellem måltiderne skal du afstå fra cookies, kiks (købt), chips og andre skadelige stoffer, der er så behagelige at snacke på. Drik vand. Jo større, jo bedre. Når vi taler om at drikke, når de beregner kalorieindholdet i deres kost, glemmer mange mennesker at medtage drikkevarer på deres liste over kalorileverandører. I mellemtiden er der i et glas Coca-Cola (ca. 200 ml) 90 kalorier. Med hensyn til overvægt - 10 gram fedt. Med hensyn til fysisk aktivitet - 15 minutters arbejde med håndvægte. Forresten har alkoholholdige drikkevarer det højeste antal kalorier. De bør være begrænset eller udelukket fra kosten helt.

Trin 2

Motion, massage Brug 15-20 (helst flere) minutter om dagen på at lave et sæt maveøvelser. Lær kropsfleks. Bodyflex gymnastik giver dig mulighed for bogstaveligt talt "ånde ud" de ekstra pund, samtidig med at du slipper af med hængende muskler og ukontrollabel appetit.

Giv dig selv en hård massage efter undervisning og brusebad. Gnid kraftigt og klem maven (du kan bruge specielle massageapparater) i flere minutter, og påfør derefter enhver anti-cellulitecreme eller en blanding af anti-cellulite æteriske olier (10 dråber fennikel, appelsin, grapefrugtolier pr. 10 g baseolie).

Trin 3

Livsstil: Vedligehold din kropsholdning. En fremstående mave er mest synlig hos mennesker med dårlig kropsholdning. Check: gå til spejlet, drej sidelæns, ret derefter din ryg og udvid dine skuldre. Du vil se, hvor øjeblikkeligt brystet blev højere, og maven næsten forsvandt.

Prøv at undgå stress. Det er bevist, at stress fremkalder en stigning i mængden af "fedt" i taljeområdet. Traditionel medicin anbefaler friskpresset kåljuice som et middel mod en stor mave. Drik et glas af denne drink dagligt før måltiderne. Optagelsesforløbet er 30 dage.

Anbefalede: