Hvordan Man Lærer At Spille Tennis

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Spille Tennis
Hvordan Man Lærer At Spille Tennis

Video: Hvordan Man Lærer At Spille Tennis

Video: Hvordan Man Lærer At Spille Tennis
Video: Как живёт Новак Джокович, сколько он зарабатывает и тратит на благотворительность 2024, Marts
Anonim

Hvert år begynder flere og flere mennesker at spille tennis. Denne sport kan praktiseres i alle aldre, det hjælper med at opretholde en høj vitalitet og har også en positiv effekt på alle kroppens vigtigste muskler. Tennis udvikler reaktion, koordinering af bevægelser, smidighed, evnen til hurtigt at træffe de nødvendige beslutninger. I det moderne liv er disse kvaliteter yderst nødvendige. Ved hjælp af følgende tip letter du i høj grad læringsprocessen for denne sport.

Hvordan man lærer at spille tennis
Hvordan man lærer at spille tennis

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest bør tennis træning startes med en opvarmning. For at forberede dig til spillet og beskytte dig mod mulige skader er det vigtigt at varme dine benmuskler op så effektivt som muligt. Derfor er den bedste mulighed at køre i 5-10 minutter på et løbebånd. Derefter kan du gå videre til strækning: start først med fødderne, derefter knæ, lænd og ryg. Til sidst skal du dreje din hals og arme.

Trin 2

Når du er færdig med din opvarmning, skal du lære det rigtige greb. Kvaliteten af slagene afhænger af, hvor korrekt du holder ketsjeren. For begyndere er det østlige greb bedst egnet - det er alsidigt, giver dig mulighed for at udføre kraftige slag. Anbring børsten på siden af håndtaget, skub pegefingeren lidt fremad, og alle andre skal bøje sig omkring håndtaget. Prøv at frigøre unødvendige spændinger i dine armmuskler. Hvis du klemmer racketen for meget, er det usandsynligt, at du får det rigtige hit. Forestil dig at holde en fugl i dine hænder. Grebet skal være af en sådan styrke, at fuglen ikke lider, men samtidig ikke flyver væk.

Trin 3

Nu kan du gå videre til selve strejken, som består af følgende faser: sving, strejke, strejksporing og vende tilbage til startpositionen. For at få et kvalitetshit skal du lære at udføre alle disse elementer korrekt. Derudover er der flere typer strejker. Først begynder du med de mest enkle højre slag, derefter går du tilbage til baghåndsstans, og efter et par træningspas vil du være i stand til at tage salve uden problemer.

Trin 4

Under træning bliver du også nødt til at blive komfortabel på selve banen, fordi evnen til at navigere i banen er ekstremt vigtig. I løbet af de første sessioner skal du stå tæt på nettet, så når du kan gøre gode strejker, kan du flytte til baglinjen.

Trin 5

For at lære at spille tennis så hurtigt som muligt, skal du gå til banen mindst 3-4 gange om ugen. Hvis du er meget stram til tiden, så prøv at gå til træning mindst to gange om ugen.

Anbefalede: