Hvordan Man Lærer At Spille Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Spille Fodbold
Hvordan Man Lærer At Spille Fodbold

Video: Hvordan Man Lærer At Spille Fodbold

Video: Hvordan Man Lærer At Spille Fodbold
Video: Lær at lave jorden rundt - Fodbold Skills 2024, Marts
Anonim

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i verden. Unge atleter ønsker at lære at spille i det mindste på et mellemliggende niveau. Mentoren har brug for at kende den metode, der kan bruges til at træne håbefulde fodboldspillere.

Hvordan man lærer at spille fodbold
Hvordan man lærer at spille fodbold

Instruktioner

Trin 1

Implementere krydstræning. Som regel løber fodboldspillere fra 7 til 12 km i en kamp. For at modstå konstant leg og træning skal hver af dem have veludviklet udholdenhed og hjertemuskel. Lad derfor dine mentees løbe et par kilometer før træning. Indfør også praksis søndag længere kørsler: 5, 7 eller endda 10 km. Så vil enhver atlet være sikker på, at de kan modstå al sæsonpraksis.

Trin 2

Træn atleteres sprintfærdigheder. Ud over udholdenhed er det vigtigt for fodboldspillere (især angribere eller midtbanespillere) at være i stand til at accelerere, når det er nødvendigt for at indhente bolden eller komme væk fra en modstander. For at gøre dette skal du skifte langsomme langsomme stadioner med sprint spark. Lad os f.eks. Give kommandoen "accelerere" på 1-2 minutter. let løb. Et sådant ujævnt tempo vil lære fodboldspillere opmærksomhed og udvikle højhastighedsudholdenhed.

Trin 3

Lær atleter at håndtere bolden på første og anden etage. Lad os først og fremmest gøre nogle enkle opgaver som at lege firkantet med dine fødder og hoved. Sørg for, at hver spiller holder bolden i luften så længe som muligt. Der er en anden effektiv øvelse. Fodboldspillere står i en cirkel, hvoraf to er inde i den. Sidstnævnte skal prøve at opfange bolden, som spilles af de atleter, der har dannet en cirkel. Dette vil hjælpe med at udvikle reaktioner hos hver spiller og forbedre færdighederne inden for tackling af bold.

Trin 4

Hjælp fodboldspillere med at finpudse deres driblende færdigheder. Et sværere element er individuel boldkontrol. Enhver god spiller skal være i stand til at drible og holde bolden. Placer nogle kegler langs marken. Bed hver fodboldspiller om at løbe flere gange over banen, mens du dribler bolden over forhindringer parallelt. Øv dette element i alle aktiviteter.

Trin 5

Giv spillerne et stærkt og nøjagtigt skud. Et af de vigtigste elementer i en professionel spiller er evnen til at ramme bolden. En fodboldspiller kan give et aflevering med sin fod eller hoved, foretage et indlæg, krydse eller målrettet skyde på mål. Desuden kan hver slags slag udføres både ved at hæve foden og ved indersiden. Sørg for, at alle spillere træner de angivne spark mange gange. Derefter er holdet klar til at spille i officielle kampe.

Anbefalede: