Hvordan Man Lærer At Spille Volleyball

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Spille Volleyball
Hvordan Man Lærer At Spille Volleyball

Video: Hvordan Man Lærer At Spille Volleyball

Video: СОННЫЙ ПАРАЛИЧ * НОЧЬ В ШКОЛЕ ЧЕРНОБЫЛЯ! Что скрывается в ПОДВАЛАХ ШКОЛЫ?! 2022, December
Anonim

Volleyball er et af de mest populære holdboldspil. At lære at spille volleyball er ikke så svært. Det vigtigste er at lære de grundlæggende regler og øve lidt. Normalt lærer uerfarne spillere de generelle regler, og de lærer resten direkte på volleyballbanen.

Essensen i spillet er enkel - at kaste bolden til modstanderens zone
Essensen i spillet er enkel - at kaste bolden til modstanderens zone

Instruktioner

Trin 1

Volleyball kan være strand og klassisk. I klassisk volleyball kan op til 12 personer spille i et hold. Beachvolleyball spilles af to.

Trin 2

Klassisk volleyball er til gengæld opdelt i:

- Mini volleyball (børn op til 14 år spiller)

- Pioneerball (det er tilladt at tage bolden i hånden);

- Faktisk volleyball (med et net);

- Kertball (i stedet for et net strækkes et solidt uigennemsigtigt stof);

- Fistball (et reb trækkes i stedet for et net).

Trin 3

Den øverste kant af nettet er normalt indstillet i en højde på 2,43 m (dette er for mænd) eller 2,44 m (for kvinder). Bolden er rund, solid eller lys eller kombineret. Boldiameter - 65-67 cm, vægt - 260-280 g. Den klassiske form for en volleyballspiller: en T-shirt med shorts, sokker, sportssko.

Trin 4

Bolden sendes ved en håndstrejke gennem nettet, så den rammer ethvert sted på modstanderens bane. Bolden, der kastes bag nettet, skal transporteres tilbage, så den ikke kan falde på din side af spillefeltet. Hvert hold har kun tre berøringer af bolden, mens den er på siden af ​​et eller andet hold. Et fjerde tryk på bolden er også muligt, når du blokerer.

Trin 5

Spillet begynder med at tjene bolden, som skiftevis kastes fra den ene side af banen til den anden, indtil den falder på eller ud af banen, eller indtil et af holdene overtræder reglerne. En sådan periode med spilletid fra fløjte til fløjte kaldes et rally.

Trin 6

Pointen tildeles det hold, der vinder rallyet. I moderne volleyball spilles der maksimalt fem spil pr. Kamp, hver med 25 point. Hvis holdet, der modtager bolden, vinder rallyet, modtager det et point og retten til at tjene, og alle dets spillere bevæger sig med uret en position. Forresten, ifølge de gamle regler blev hvert spil scoret op til 15 point. I dette tilfælde blev overgangen til serveringen ikke betragtet som et punkt.

Populær af emne.