Top Mest Usædvanlige Sportsgrene

Top Mest Usædvanlige Sportsgrene
Top Mest Usædvanlige Sportsgrene

Video: Top Mest Usædvanlige Sportsgrene

Video: Top Mest Usædvanlige Sportsgrene
Video: Эти Грозные Собаки Порвут Любого! Топ 10 2024, Kan
Anonim

Af og til på tv eller på internettet ser vi rapporter om mærkelige mennesker, der ligger i mudderet, trækker mærkelige objekter eller leger med ukendte regler. Disse mennesker er entusiastiske atleter, der prøver at bryde stereotyper og bringe noget nyt til den grå hverdag. Lad os behandle dem med respekt, for når cykling engang blev betragtet som uanstændig, og folk, der kastede en bold i kurven, var næsten sindssyge.

Top mest usædvanlige sportsgrene
Top mest usædvanlige sportsgrene

Hvilke usædvanlige sportsgrene findes der i dag? Denne anmeldelse dækker ikke koner på skuldrene eller kamelture. Disse er lokale eller nationale spil fra kategorien folkeunderholdning. Lad os dvæle ved de sportsspil, der snart kan blive sportsgrene for os og komme til OL.

Jibbing

Dette glider langs rækværket, men ikke på ruller eller et bræt, men i specielle sko med riller. Denne sport ser meget spektakulær ud, kræver ikke særlige grunde og er derfor populær blandt unge.

image
image

Bossball

Dette er en eksplosiv blanding. Legepladsen er volleyball, reglerne er de samme, men på hver side af nettet er der en oppustelig trampolin. Overfladen på resten af stedet er også oppustelig og ret elastisk. I hold på fire atleter. Den ene er på en trampolin hele tiden og viser de mest betagende spring og pirouetter. Resten løber og hopper rundt. Opgaven er at slå bolden fra din egen bane til modstanderens side.

image
image

Skibob

Dette er en ekstrem sport. Det er en nedstigning fra et bjerg på en slags cykel, kun i stedet for hjul er korte ski stift fastgjort på det.

Afkrydsningsfelt

Dette er virkelig en umulig kombination! To spillere konkurrerer om 11 runder. Kampen begynder med en skakrunde, der varer 4 minutter, efterfulgt af en tre-minutters bokserunde osv. Atleter får 1 minut teknisk pause mellem runder. Skak spilles uden at tage dine boksehandsker af. Sejr tildeles den, der slog modstanderen ud eller vandt skakspelet.

Fodbold

Marken, porten og 11 spillere - alt er som i fodbold, men der er to bolde. Den ene kugle er blå, den anden er lyserød. Spillet overvåges af fire dommere med flag i samme farve som bolde.

Undervandshockey

En maske og finner er atleternes grundlæggende udstyr. En lille - ca. 30 cm pind og næsten et og et halvt kilo vaskemaskine. Hvert hold har 6 spillere. Kampen varer 30 minutter med en pause.

Anbefalede: