De Mest Populære Sportsgrene I Rusland

Indholdsfortegnelse:

De Mest Populære Sportsgrene I Rusland
De Mest Populære Sportsgrene I Rusland

Video: De Mest Populære Sportsgrene I Rusland

Video: De Mest Populære Sportsgrene I Rusland
Video: Как живет Дмитрий Губерниев и зачем он протроллил Ольгу Бузову 2023, Marts
Anonim

Rusland er et land, der dyrker sport på statsniveau. Derfor er det store antal sportsgrene, der er populære i vores land, ikke overraskende.

De mest populære sportsgrene i Rusland
De mest populære sportsgrene i Rusland

Instruktioner

Trin 1

Uden tvivl er fodbold den mest populære sport i Rusland. Der er millioner af fans over hele landet, og videoudsendelser af nøglekampe i det russiske mesterskab eller præstationen af landsholdet på verdens- og kontinentale fora samler et tv-publikum på op til 10-15%, hvilket næsten er umuligt for nogen anden sport. Dette er ikke at nævne det faktum, at fodbold er den eneste sport, der er i stand til at samle omkring 90 tusind tilskuere på det største stadion i Rusland "Luzhniki", som ligger i Moskva.

Den eneste begrænsning for popularisering af fodbold i vores land er manglende evne til at spille den i koldt vejr. Det er af denne grund, at fodbold ikke er så populær i Ruslands nordlige og fjernøstlige breddegrader. I regioner med koldt klima er der en anden sport - hockey.

Trin 2

Hockey er den næstmest populære sport i det store Rusland. I dag spilles det primært på indendørs arenaer for at give publikum maksimal bekvemmelighed. Og for 40-50 år siden blev hockey spillet lige på åbne stadioner. Ofte forfulgte kendte sovjetiske fodboldspillere bolden på græsset, og om vinteren tog de klubber, tog på skøjter og gik til isen.

En sådan popularitet af hockey påvirker dets udvikling radikalt. Rusland er arrangør af Continental Hockey League, der samler de stærkeste hold i Europa og Asien. I øjeblikket er denne liga den næstmagtigste i verden efter den nordamerikanske NHL. Under den sidste lockout i NHL flyttede mange af de stærkeste spillere i National League til KHL.

Trin 3

I de senere år er boksning blevet den mest populære singelsport i Rusland. Med hensyn til hans popularitet var han i stand til at overhale tennis. Sidstnævnte var utrolig populær i slutningen af det tyvende århundrede, men mistede sin position lidt.

Trin 4

Der er andre sportsgrene, der kan tiltrække millioner af tv-publikum og tusinder, hvis ikke titusinder, tilskuere på stadioner. Disse inkluderer volleyball, basketball, atletik og skiskydning. Sidstnævnte er ved første øjekast overraskende at se blandt de mest populære sportsgrene, da det i verdensranglisten ikke engang er inkluderet i top tyve. Imidlertid er der faktisk ikke noget ekstraordinært i dette. Rusland er meget velegnet til langrend med hensyn til klima, hvorfor denne sport er så populær på vores breddegrader.

Populær af emne.