Hvem Spiller I UEFA Champions League-semifinalen I

Indholdsfortegnelse:

Hvem Spiller I UEFA Champions League-semifinalen I
Hvem Spiller I UEFA Champions League-semifinalen I

Video: Hvem Spiller I UEFA Champions League-semifinalen I

Video: Hvem Spiller I UEFA Champions League-semifinalen I
Video: GUESS THE PLAYERS BY CARTOON FILTER - CHAMPIONS LEAGUE EDITION | QUIZ FOOTBALL 2021 2024, April
Anonim

Den 30. april og 1. maj 2019 finder semifinalekampe sted i Europas største klubfodboldturnering, Champions League. På et så højt stadium er der kun et hold fra Spanien og Holland og to klubber fra England.

Hvem spiller i UEFA Champions League-semifinalen i 2019
Hvem spiller i UEFA Champions League-semifinalen i 2019

I midten af marts 2019 fandt lodtrækningen af de to semifinale par i UEFA Champions League 2019 sted. Datoer for første og anden kamp blev bestemt, hvorefter de to bedste hold spiller i finalen i det nye Atletico Madrid stadion i Spanien.

Den første semifinale i Champions League - 2019

Den 30. april finder kampen om den første semifinale i Champions League-2019 sted, hvor de mødes Inden starten af turneringen kunne få fodboldspecialister have forestillet sig et sådant semifinalepar. Disse hold blev ikke rangeret blandt de største favoritter i konkurrencen, og Ajax Amsterdam gjorde en reel fornemmelse efter at have overvundet ikke kun gruppespillet, men også to slutrunder.

Hollandske fodboldspillere var i stand til at kvalificere sig fra gruppen sammen med tyske Bayern, græske Aek og portugisiske Benfica. Desuden inden for gruppespillet spillede "Ajax" to gange uafgjort med en af favoritterne i hele turneringen - München-klubben. I 1/8 finalen var Ajax sensationelt efter hjemmet nederlag mod Real Madrid i stand til at besejre spanierne på deres felt i returkampen med en score på 4: 1. I kvartfinalen slog den hollandske klub en anden favorit i turneringen - Juventus i Torino og slog italienerne i den afgørende kamp på deres hjemmestadion 2: 1.

Engelsk "Tottenham" nåede slutningen af slutspillet fra "dødsgruppen" og efterlod det italienske "Inter" bag turneringen og tabte kun første linje til "Barcelona". I den første runde af slutspillet slog briterne Borussia Dortmund med en samlet score på henholdsvis 4: 0 (henholdsvis 3: 0 og 1: 0 hjemme og ude). I kvartfinalen slog londonerne en anden engelsk klub ud, som blev betragtet som en af favoritterne i hele turneringen - Manchester City. I London vandt værterne 1: 0, og i Manchester tabte de 3: 4 i en dramatisk kamp. Men med hensyn til antallet af scorede mål på et fremmed felt var Spurs i stand til at gå videre til semifinalen.

Anden semifinale i Champions League - 2019

i anden semifinalekamp i Champions League - 2019. Barcelona har de seneste år altid været en af de største udbydere af titlen som den bedste klub i den gamle verden. I 2019 bestod catalanerne let gruppespillet. I den første runde af slutspillet slog de det franske Lyon. Det første møde i Frankrig sluttede med en score på 0: 0, mens Barcelona-spillerne i Spanien efterlod ingen chancer for deres modstandere efter at have vundet 5: 1. I kvartfinalen brød den blå granat modstanden fra Manchester United med en samlet score på 4: 0 (1: 0 og 3: 0).

Barcelonas rivaler i semifinalen var Liverpool-spillere i stand til heroisk at overvinde gruppespillet og efterlod det stærke hold fra Italien, Napoli, bag de afgørende kampe. I 1/8 finaler behandlede Liverpool Bayern München. I det første møde i Tyskland blev der registreret en målløs uafgjort, og i England tog Liverpool deres vejafgift og slog München 3: 1. I kvartfinalen overvandt briterne modstanden fra den portugisiske Porto med en samlet score på 6: 1. Hjemme har Liverpool scoret to ubesvarede mål, mens de i Portugal har ramt modstanderens mål fire gange og kun indkasseret en gang.

Vinderne af semifinaleparene vil blive annonceret den 17. april, når den engelsk-spanske konfrontation slutter.

Anbefalede: