Akimova Tatyana Sergeevna: Biografi, Sportskarriere, Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Akimova Tatyana Sergeevna: Biografi, Sportskarriere, Privatliv
Akimova Tatyana Sergeevna: Biografi, Sportskarriere, Privatliv

Video: Akimova Tatyana Sergeevna: Biografi, Sportskarriere, Privatliv

Video: Akimova Tatyana Sergeevna: Biografi, Sportskarriere, Privatliv
Video: Татьяна Акимова и Ирина Саншаса 2024, April
Anonim

I Rusland er et stort antal mennesker glad for skiskydning. Derfor kender mange mennesker navnet på skiskytteren Tatyana Akimova. Hun er medlem af det russiske kvindelige landshold i denne sport og deltager regelmæssigt i internationale konkurrencer.

Akimova Tatyana Sergeevna: biografi, sportskarriere, privatliv
Akimova Tatyana Sergeevna: biografi, sportskarriere, privatliv

Biografi af Tatyana Akimova

Den fremtidige atlet blev født den 26. oktober 1990 i Cheboksary. Fra barndommen begyndte pigen at blive involveret i sport. Først deltog hun i skisektionen i sin hjemby. Selv da så trænerne Tatyanas store potentiale og et stort ønske om at give alle hundrede procent under konkurrencen.

Over tid blev den talentfulde skiløber bemærket af skiskyttespecialister og tilbød at ændre sin type aktivitet. Fra det øjeblik begyndte Akimova regelmæssigt at deltage i det russiske junior skiskytterhold. Pigens hovedtræner var far til Tatyanas fremtidige mand Anatoly Akimov. Han satte hele sin sjæl i atletens uddannelse og købte ofte hendes udstyr til konkurrencer alene.

Den første succes i det russiske landshold kom til Akimova i 2013, da hun deltog i Winter Universiade i Italien. Tatiana vandt en guldmedalje i stafetten og klatrede flere gange på podiet i individuelle løb. Det var ikke umiddelbart muligt for pigen at udvikle en sådan succes.

Akimova begyndte at blive involveret i træning med det vigtigste russiske landshold i skiskydning. I slutningen af 2014 havde hun muligheden for at optræde på verdensmesterskabet, men på grund af sin lave rating fik hun ikke lov til at konkurrere. Den fulde debut måtte vente to år. Men så viste Tatiana sådanne resultater, at ingen kunne forudsige på forhånd.

Billede
Billede

Starten af sæsonen 2016/2017 mislykkedes igen for skiskytteren. På stadierne af verdensmesterskabet tog hun pladser i tredje eller fjerde ti. Men reel succes kom til Tatiana den 16. december i Tjekkiet. Pigen vandt en sensationel sejr i sprintløbet og modtog en velfortjent guldmedalje. Derefter klatrede hun igen på podiet og formåede endda at bryde ind i top ti skiskyttere i den sæson. Men dette var en af de sidste højt profilerede succeser for atleten.

Derefter viste Tatyana Akimova ikke længere så værdige resultater. Mange eksperter forventede, at hun skulle bryde igennem ved OL i Sydkorea 2018. Men desværre kunne pigen ikke tilføje priser til sølvmedaljen fra verdensmesterskabet i 2017 i det blandede stafet.

Nu forbereder Akimova sig til den nye sæson som en del af det russiske hovedlandshold og deltager regelmæssigt i sommerskibskonkurrencer. Hun håber, at hun i år vil være i stand til at nå sit fulde potentiale og blive en ægte teamleder.

Akimovas personlige liv

Tatiana mødte sin fremtidige mand for længe siden. Det var søn af hendes hovedtræner Anatoly Akimov - Vyacheslav, som også er en skiskytter. Parret blev gift i 2015. Indtil dette tidspunkt var Tatianas efternavn Semyonova. Unge mennesker er helt hengivne til deres sportskarriere og har ikke travlt med at få et barn.

Anbefalede: