Sådan Vælger Du Støvler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Støvler
Sådan Vælger Du Støvler

Video: Sådan Vælger Du Støvler

Video: Sådan Vælger Du Støvler
Video: Guide til støvler: Sådan vælger du de rigtige støvler 2024, Kan
Anonim

Specielt fodtøj til fodbold i dag er efterspurgt ikke kun blandt professionelle atleter, men også blandt dem, der ikke kan forestille sig livet uden regelmæssig træning og kampe. Imidlertid er det ikke altid let at finde kvalitetssko, for at købe fodboldstøvler skal flere faktorer overvejes.

Sådan vælger du støvler
Sådan vælger du støvler

Støvlerne har flere navne - "fodboldstøvler", "ujævn", "tjekkiske" og mere. Denne sko er designet til at beskytte fødderne, når du spiller fodbold. Derudover er klamperne meget mere behagelige at køre på græsset. Sådanne støvler giver dig mulighed for at fordele belastningen korrekt og beskytte spilleren mod skader.

Hvad er støvlerne?

Fodboldsko er designet til at spille på forskellige overflader - græs eller jord, syntetiske eller naturlige. Der er også støvler designet til at spille på et glat gulv - i fitnesscentre.

Eksperter anbefaler at købe støvler i brandbutikker - de giver en garanti, desuden kan du sammenligne flere modeller på én gang og få detaljeret rådgivning.

Klamper kan have et andet antal knopper på sålen, og disse elementer kan have forskellig form. Mærkningen fortæller dig om typen af støvler, her er de vigtigste modeller:

- MG eller Multi-Primer - 24-spids boot. Modellen er mere velegnet til sjældne træningsprogrammer, til børn. Disse støvler er det bedste valg til at spille på et fast felt, de fordeler trykket jævnt, så atleten vil føle sig godt tilpas i lang tid;

- SG - støvle med 8 eller 6 pigge. Specialiserede modeller er velegnede til leg i regnvejr eller på bløde overflader. Fodboldstøvler med dette mærke har runde pigge med metalspidser. Denne specielle sko kan kun bruges af voksne fodboldspillere, fordi modellen har et fast greb på foden, hvilket kan føre til flade fødder hos barnet.

- FG er en næsten universel støvle med 13 eller 12 klassiske klamper. De kan spilles på græs, syntetisk, hårdt felt.

Men der er andre modeller af støvler, så sørg for at konsultere en butiks specialist, når du vælger fodtøj til fodbold.

Kriterier for valg af fodboldsko

Producenter i dag griber til forskellige markedsføringsbevægelser i et forsøg på at gøre deres produkter populære. Herunder tilbud af støvler lavet af ikke-standardmaterialer. Moderne fodboldsko er lavet af kængurulæder, mikrofiber, syntetisk og kalveskind. Når alt kommer til alt, skal støvler passe godt til benet, give komfort, ægte læder er bedst egnet til disse opgaver. Bagagerummet er specielt behandlet for at gøre læderet blødere og mere elastisk.

Du behøver ikke spare på støvler, men du skal heller ikke prøve at vælge den dyreste model - skoene slides hurtigt af hyppig træning og spil. Fokuser på dine økonomiske muligheder.

Der er også modeller med støddæmpere, asymmetrisk snøring, lang tunge og andre funktioner designet til at give spilleren en behagelig pasform. Under alle omstændigheder skal du omhyggeligt vælge dine støvler for ikke at kollidere med et produkt af lav kvalitet. Hvis du vælger en syntetisk model, skal du købe sko en halv størrelse større, fordi materialet ikke strækker sig, og under belastning svulmer foden op. Et barn skal også tage en støvle, der er lidt større i størrelse, men samtidig skal de passe tæt rundt om benet for at forhindre skade.

Anbefalede: