Sådan Vælger Du En Golfklub I Henhold Til Din Højde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Golfklub I Henhold Til Din Højde
Sådan Vælger Du En Golfklub I Henhold Til Din Højde

Video: Sådan Vælger Du En Golfklub I Henhold Til Din Højde

Video: Sådan Vælger Du En Golfklub I Henhold Til Din Højde
Video: Golfbanen Storådalen - en vestjysk perle 2023, Marts
Anonim

For at vælge den rigtige hockeyspil skal du ikke kun tage højde for spillerens højde, men også hans rolle: angriber eller forsvarer samt en række andre parametre. Der laves specielle pinde til målmænd. Det er meget vigtigt, hvordan det er mere bekvemt for en person at have et sportsudstyr - dette kaldes et greb, det kan være venstre og højre. Krogen bøjes i en bekvem retning. Materialet, som stokken er lavet af, er af stor betydning.

Sådan vælger du en golfklub i henhold til din højde
Sådan vælger du en golfklub i henhold til din højde

Instruktioner

Trin 1

Vælg længden på din klub baseret på spillerens højde. Hvis du lægger det lodret, skal håndtaget være omtrent mellem næsen og hagen. Denne måling foretages uden at tage højde for skøjterne i henhold til en persons sædvanlige højde.

Trin 2

Hvis du har valgt en klub, der passer til alle parametre, men den er lidt længere end nødvendigt, skal du blot arkivere den, så den bliver den perfekte pasform til personens højde. Forsøg stadig at vælge en skal, der er så passende som muligt for hockeyspilleren, da hvis du afskærer en del af håndtaget, stiger dens stivhed. Denne parameter påvirker spilegenskaberne.

Trin 3

Vælg en pind i overensstemmelse med hockeyspillerens greb - den kan være til venstre eller højre, afhængigt af hvilken hånd der er placeret af ejeren af pinden nedenfor. Hvis en person aldrig har spillet og ikke kender hans greb, for eksempel hvis du køber en golfklub til et barn, så bed hockey-spilleren om at tage en moppe med begge hænder for at bestemme det. Hånden i bunden bestemmer siden af grebet.

Trin 4

En vigtig overvejelse, når du vælger en klub, er formen på krogen. Hvis klubben vælges til et barn, kan du købe den allerførste selv uden en bøjning overhovedet. Så hurtigt bliver det klart, hvilken hånd der er mere praktisk for ham at spille, og der vil også være tid til at vente, indtil barnet selv beslutter sin rolle. Bøjningen bestemmer mange tekniske aspekter: dribling, skydning, passering af pucken. Afhængigt af teknikken vælger atleter en bøjning for sig selv, styret af deres foretrukne spillestil.

Trin 5

Ud over størrelsen spiller materialet, som det er fremstillet af, en vigtig rolle i valget af en behagelig klub. Der er træmodeller, plastik og kulfiber. De dyreste og højkvalitetsprodukter er lavet af kompositmaterialer. Et sådant projektil er kendetegnet ved høj holdbarhed og konstante spilleegenskaber. Komposit golfklubber har kun én ulempe: de er meget dyre.

Populær af emne.