Hvorfor Nogle Lande Kan Boykotte OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Nogle Lande Kan Boykotte OL I Sochi
Hvorfor Nogle Lande Kan Boykotte OL I Sochi

Video: Hvorfor Nogle Lande Kan Boykotte OL I Sochi

Video: Hvorfor Nogle Lande Kan Boykotte OL I Sochi
Video: Sochi Boys - Put It In Putin 2023, Juni
Anonim

De Olympiske Lege er en vigtig begivenhed i ethvert lands liv, og Rusland er ingen undtagelse, hvor vinter-OL afholdes i Sochi. Men med alt det positive ved denne begivenhed var det ikke uden skandaler, og derfor kan du ofte høre, at en række lande er klar til at erklære en boykot af OL i 2014.

Hvorfor nogle lande kan boykotte OL i Sochi
Hvorfor nogle lande kan boykotte OL i Sochi

Europæiske lande

Efter vedtagelsen af loven, der forbyder propaganda af ikke-traditionelle seksuelle forhold, sagde en række embedsmænd fra europæiske lande, herunder Tyskland og England, at en sådan diskrimination kunne forårsage offentlig protest, da anerkendelsen af den under den moderne virkelighed homoseksuel bevægelse er næsten en almindeligt accepteret kendsgerning. Indtil nu har intet civiliseret land fremsat en boykot af de Olympiske lege i Sochi, og al snak handler om det faktum, at de atleter, der mener, at denne lov på en eller anden måde krænker deres rettigheder eller orientering, kan nægte at deltage i spilene. Blandt dem er hegnmesteren Imke Duplitzer, der er repræsentant for en bevægelse, der fremmer forholdet mellem kvinder, og aktivt foreslår at boykotte sport i en lejr, der efter hendes mening krænker seksuelle mindretals interesser.

Lande i det post-sovjetiske rum

Muligheden for deltagelse af georgiske atleter i vinter-OL 2014, som med dette land, har Rusland afbrudt alle diplomatiske forbindelser efter anerkendelsen af Abkhasiens og Sydossetiens sidste uafhængighed. Men hvis vi tager højde for det faktum, at de olympiske lege længe har været ude af krige og politiske konflikter, er det sandsynligt, at Georgien vil sende sine atleter til OL, især da der ikke har været nogen officielle erklæringer om afslag på at deltage fra myndighederne indtil nu.

Andre lande

Også interessant er spørgsmålet om, hvorvidt De Forenede Staters boykot af de olympiske lege i Sochi, især da forudsætningerne herfor er opstået mere end én gang. Den allerførste af disse var konflikten om en tidligere ansat i de amerikanske specialtjenester Edward Snowden i Rusland. Men siden han forlod den russiske føderations territorium, har spørgsmålet om, hvor meget muligheden for at give ham politisk asyl vil skade Ruslands forhold til USA, mistet sin relevans. Der var ingen officielle erklæringer om de amerikanske myndigheders mulighed for at nægte at deltage i OL i Sochi.

Populær af emne.