Sådan Hænger Du En Boksesæk Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hænger Du En Boksesæk Op
Sådan Hænger Du En Boksesæk Op

Video: Sådan Hænger Du En Boksesæk Op

Video: Sådan Hænger Du En Boksesæk Op
Video: Sandsæk fra Hayashi - Kort præsentation 2024, April
Anonim

Elskere af boksning derhjemme står ofte over for problemet, at de simpelthen ikke ved, hvordan man hænger en boksesæk korrekt. Når alt kommer til alt er denne ting ikke let, den vejer anstændigt, hvilket betyder, at det er nødvendigt at komme med en slags den mest holdbare struktur til alt dette, så dine bokseøvelser ikke resulterer i dyre reparationer.

boksepude
boksepude

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bor i et panelhus, vil gulvene sandsynligvis være lavet af armeret beton. Dette betyder, at posen kan fastgøres direkte til loftet på ankerboltene (Anker er et fastgørelsesmiddel, det ligner et anker i form, deraf navnet "anker" på engelsk. Anker, fastgørelsesorganer udvides, når de vrides og står i hullet i hullet).

Trin 2

Det vigtigste her er at sikre, at fastgørelseselementerne er strammet sikkert. Det vil også være mere praktisk, hvis der er fire ankre, og de er adskilt langs loftet, så posen ikke kan rotere på sin akse, når du rammer den.

Trin 3

Du kan handle anderledes. Montering udføres også i loftet.

Lav et hul i loftet med en diameter på 6 mm og en dybde på 80 mm.

Trin 4

Tag en metalkrog med et 6 mm gevind. Hvis det borede hul er mere end 6 mm i diameter, skal du bruge en strimmel aluminiumsfolie smurt med epoxy eller superlim, vind det tæt op, så rullens diameter er næsten 6 mm.

Trin 5

Du skal skrue dette ind i hullet med krogen og lade det hærde i et par timer, hvorefter du kan hænge selve posen.

Trin 6

Da krogen er lille i størrelse, er den ikke særlig iøjnefaldende. For at forhindre at posen kommer i vejen, kan du lave en lignende krog i væggen og fastgøre bunden af posen til den

Anbefalede: