Sådan Hænger Du En Pære Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hænger Du En Pære Derhjemme
Sådan Hænger Du En Pære Derhjemme
Video: Sådan Hænger Du En Pære Derhjemme
Video: Ophængning af lamper i loftet. Se hvordan du hænger loftslamper op her 2023, Februar
Anonim

At hænge en pære derhjemme? du har brug for et specielt værktøj og fastgørelseselementer. Men glem ikke naboerne.

Sådan hænger du en pære derhjemme
Sådan hænger du en pære derhjemme

Er det nødvendigt

Pære, befæstelseselementer, hammer, boremaskine eller hammerboremaskine, blyant, bolte eller ankre

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest har du brug for et bestemt værktøj og faktisk fastgørelseselementer. Uanset metoden til fastgørelse (og der er flere af dem), har du brug for en hammer, bor eller hammerbor, blyant, bolte eller ankre. Den mest almindelige måde at hænge en pære på er ved at skrue en kraftig stålkrog i gulvet. Det har dog betydelige ulemper. Ud over det faktum, at det sandsynligvis med den aktive brug af projektilet simpelthen kaster op over tid, stiger niveauet af loftets vibrationer også. Derfor er det bedre at bruge andre metoder.

Trin 2

For eksempel, hvis dette er sidste etage, og der kun er et loft på toppen, ville denne metode være den bedste løsning. I en afstand på 5 cm fra hinanden skal der bores to gennemgående huller. Tag derefter boltene, der er i stand til at gå igennem gulvpladen, med skiver med en diameter på mindst 50 mm, og fastgør pærekrogen på dem. Naturligvis skrues bolteskiver på begge sider af gulvet. tunge belastninger og vibrationer.

Trin 3

En lige så pålidelig og stille måde at hænge en pære på er som følger. To ekspansionsankre tages med en tykkelse på ca. 1,5 cm. Der bores to huller i loftet i en afstand af en halv meter fra hinanden (det vigtige punkt er ikke at komme ind i hullerne), hvori disse ankre drives. En stærk kæde eller et kabel er ophængt på disse ankre, og en pære er allerede fastgjort til dem. På samme tid skal pæren ikke hænges i midten af ​​kablet, men med en forskydning på 10 cm til den ene eller den anden side for maksimal udelukkelse af vibrationer. Takket være denne teknik vil eventuelle slag på pæren ikke forårsage stærk vibration i loftet og væggene.

Populær af emne.