Sådan Hænger Du En Vandret Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hænger Du En Vandret Bjælke
Sådan Hænger Du En Vandret Bjælke

Video: Sådan Hænger Du En Vandret Bjælke

Video: Sådan Hænger Du En Vandret Bjælke
Video: Sådan får du stærke stolper uden at støbe dem fast 2023, Oktober
Anonim

Livet får os nogle gange til at løbe som et egern i et hjul. Når man kommer hjem efter arbejde, er der ikke tid til at gå i gymnastiksalen, eller det er simpelthen lukket. Hvad nu for at holde op med at dyrke sport? Nej nej og endnu en gang nej. Vejen ud er at installere en vandret bjælke derhjemme.

Sådan hænger du en vandret bjælke
Sådan hænger du en vandret bjælke

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger den vandrette stangtype, skal du huske, at den skal måles omhyggeligt i højden for ikke at slå hovedet mod loftet. Valget af den optimale højde, hvor den vandrette bjælke skal hænges, afhænger i høj grad af din højde og afstanden fra gulv til loft i lejligheden. Det tilrådes at hænge en vandret stang i en højde på 220 cm fra gulvet, og hvis du er stor, så bøj dine ben lidt, når du udfører øvelsen. Men under alle omstændigheder er det bedre at lade 35-40 centimeter fra loftet. Dette hul hjælper med at holde hvidvaskningen på dit loft intakt. Længden af den vandrette stang skal være mindst 1,5 m for at kunne trække op med forskellige greb.

Trin 2

Hvis du valgte en vandret stang på væggen, er det vigtigste at huske, at den vandrette stang skal holde meget fast og ikke falde på dig under træning. Vælg en bærende væg, der er mindst 15 cm tyk. Den vandrette stang fastgøres bedst med kileformede ankerbolte (8x60 eller 10x80 leveres normalt med en standard vandret stang).

Trin 3

Alternativt kan dyvler anvendes. Dyvelhullerne bores bedst 60 mm. For at gøre dette har du brug for en boremaskine, dyvlerne selv og øvelser til arbejde på beton.

Trin 4

I begge tilfælde er det nødvendigt at tage højde for væggens materiale, fastgørelsesstrukturen, værdien af den tilladte belastning på befæstelseselementerne. Disse data skal findes i butikken, når du køber en vandret bjælke eller på producentens websted.

Trin 5

For at den vandrette stang skal holde tæt, er det nødvendigt at fastgøre den korrekt. Som regel er designet lavet på en sådan måde, at fastgørelseselementerne arbejder på et snit eller den vandrette stang er på plads.

Trin 6

Når du installerer den vandrette stang, er der en risiko for, at boret kommer ind i armeringen. Fortsæt ikke, men prøv at bore i det samme hul, men skift vinklen let til begge sider og omgå således armeringen. Du kan prøve at bruge en skarpkantet sejrsøvelse i punch-tilstand. På denne måde kan du langsomt bore gennem armeringen. Hvis det ikke virker, så prøv at bore et nyt hul lidt højere eller lavere.

Trin 7

Den vandrette bjælke i døråbningen er ikke særlig praktisk. Du bliver nødt til at bøje dine ben, og grebbredden kan ikke varieres. Men hvis designfunktionerne eller lejlighedsrenoveringen ikke tillader andet, kan du installere en vandret bjælke, der er skruet ind i døren. Denne mulighed er perfekt til børn.

Anbefalede: