Sådan Hænger Du En Pære

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hænger Du En Pære
Sådan Hænger Du En Pære

Video: Sådan Hænger Du En Pære

Video: Sådan Hænger Du En Pære
Video: Hæng døren på og ret til 2023, Juni
Anonim

I dag bliver sport en stadig mere populær hobby for en lang række mennesker, og mens nogle går i gymnastiksalen for at træne, foretrækker andre at dyrke sport derhjemme, købe træningsudstyr og installere udstyr. En af de mest effektive og bekvemme skaller, der kan bruges derhjemme, er en tung boksesæk, som alle kan bruge til at øve slag og lindre stress.

Sådan hænger du en pære
Sådan hænger du en pære

Instruktioner

Trin 1

Mange uerfarne atleter er interesserede i, hvordan man korrekt fikser en tung pære, der vejer ca. 100 kg, i loftet på en almindelig bylejlighed. Der er forskellige måder at fastgøre posen på til loftet, men metoderne til at fastgøre posen til bøjlen er også vigtige. Den nemmeste måde er et forankringspunkt, hvor posen er direkte fastgjort til loftet.

Trin 2

Du kan også bruge to forankringspunkter ved at hænge posen på specielle stærke stropper. Ved at tilføje stålringe til linjerne øger du ankerpunkterne og gør affjedringen endnu mere sikker.

Trin 3

Hvis huset er et panelhus, er det bedst at bruge et anker på mindst 10-12 mm til fastgørelse af posen, som er installeret i loftet. For pålidelighed kan du bruge flere ankre på én gang, hvis posen er for tung.

Trin 4

Du kan også hænge pæren ved hjælp af en T-formet svensk væg, men den svenske væg har en række ulemper: Pæren hænger op mod væggen, og du vil være begrænset i bevægelse omkring den, og derudover er den svenske mur ikke egnet til små lejligheder på grund af det faktum, at det tager meget plads.

Trin 5

En anden god mulighed for at hænge en pære derhjemme er en solid bjælke eller et rør, der hviler på stænger eller en bjælke, der hviler på to modstående vægge. Du kan også styrke pærens ophæng på en vandret bar i døren, men denne metode begrænser dine muligheder - en sådan pære kan modstå relativt små belastninger.

Populær af emne.