Hvem Er Det Skadeligt At Dreje Bøjlen

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Det Skadeligt At Dreje Bøjlen
Hvem Er Det Skadeligt At Dreje Bøjlen

Video: Hvem Er Det Skadeligt At Dreje Bøjlen

Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2022, December
Anonim

Hvepsens talje er sandsynligvis enhver kvindes drøm. Men processen med at tabe sig er lang, monoton træning, kedelige kostvaner. Og for at tilføje variation og et sjovt element vender piger opmærksomhed mod forskellige gymnastikudstyr, hvoraf den mest populære er hula hoop.

For nogle mennesker kan det være farligt at øve med en bøjle
For nogle mennesker kan det være farligt at øve med en bøjle

Gymnastikbøjle

En hula-bøjle eller en bøjle er et gymnastikapparat i form af en ring med en diameter på 65-90 cm. Bøjlen er snoet i taljen for at opnå sit vægttab og nåde. Rammen er også god til at skabe en flad mave.

Udvalget af hula-bøjler er meget stort:

- plast og metal

- glat og præget (med massageplader på indersiden af ​​bøjlen)

- letvægt og med vægte (normalt magnetiske clips langs hele diameteren af ​​hula-bøjlen);

- enkelt og med en revolutionstæller.

En butikskonsulent hjælper dig med at vælge en ramme, men hvis du ikke har særlig træning, er det bedre at starte med en glat og ikke særlig tung ramme.

Hula-hoop giver meget gode resultater, hvis du træner med det regelmæssigt. Men der er tilfælde, hvor klasser med bøjle er kontraindiceret.

Kontraindikationer for hula hoop

På trods af den tilsyneladende uskadelige er bøjlen ikke så enkel som den ser ud. Derfor er den bedste mulighed at konsultere en læge, inden du begynder at træne. Obligatorisk konsultation med en gynækolog, fordi graviditet er en absolut kontraindikation for en bøjle. Relative kontraindikationer er nogle anatomiske træk ved strukturen af ​​de kvindelige kønsorganer (for eksempel bøjning af livmoderen) såvel som forværring af kroniske sygdomme fra gynækologi og menstruationsperioden.

Du skal også være meget forsigtig med øvelser med en bøjle, hvis du har nyreproblemer: pyelonephritis, glomerulonephritis, nyreprolaps, urolithiasis, blærebetændelse. Faktum er, at nyrerne ikke er beskyttet på nogen måde, de er ikke dækket af ribben, så slagene med bøjlen er meget mærkbare for dem. Det er af denne grund, at du ikke skal vride i meget lang tid, fordi nyrerne kan, som folk siger, slå af.

En anden grund til at afstå fra at vride bøjlen er mavesmerter, især uspecificeret. Du bør ikke tage bøjlen op, hvis der er problemer med tarmene: colitis, enteritis, duodenalsår.

Da hovedbelastningen, når du træner med bøjlen, modtages af lænden, skal du konsultere en læge for eksisterende sygdomme i rygsøjlen: osteochondrose, udtalt lumbal lordose, prolaps og herniated mesvertebrale skiver. Under disse forhold er der behov for gymnastik, men uden aktivt at påvirke knoglerne.

Da der er en hel del kontraindikationer for at øve med en bøjle, vil det ikke skade at konsultere en læge, især hvis du planlægger at gøre det seriøst. Vi må ikke glemme, at sport er en betydelig byrde, så du behøver ikke øve dig på slid gennem smerte og ubehag. Når alt kommer til alt kan du altid finde en sport, der passer til dig og af sundhedsmæssige årsager.

Populær af emne.