Hvad Er Effekten Af ​​bøjlen

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Effekten Af ​​bøjlen
Hvad Er Effekten Af ​​bøjlen

Video: Hvad Er Effekten Af ​​bøjlen

Video: Får endelig bøjle af: Johanna går amok i slikbutik! | Ultra Ægte 2022, December
Anonim

Nogle kvinder stræber efter at have en smuk, slank og forførende figur. En række forskellige metoder anvendes: hårde og blide kostvaner, fysisk aktivitet, svømning, jogging og træning i gymnastiksalen. Men selv disse tests håndterer ikke altid fedtaflejringer i taljen og hofterne. I dette tilfælde kommer en bøjle til undsætning, hvilket gør taljen tyndere, fjern siderne.

Hvad er effekten af ​​bøjlen
Hvad er effekten af ​​bøjlen

Typer af bøjler

I sovjetiske tider var der kun aluminium og plastikbøjler til salg, som blev opfattet som almindelig underholdning. I dag betragtes bøjlen som en fuldgyldig sportssimulator, resultaterne af påvirkningen på problemområder og kroppen som helhed afhænger af dens type. I dag findes følgende typer bøjler til salg: regelmæssig, vægtet, foldning, massage, med en revolution og kaloritæller.

Almindelige bøjler er lavet af aluminium eller plast og er glatte og lette. Anbefales til vægttab til voksne og børn. Sådanne bøjler er især gode i tilfælde, hvor fedtaflejringer i taljeområdet ikke har nået et kritisk niveau. Vægtede bøjler er hårde og fleksible. Takket være sin vægt virker den faste ramme hurtigere på bagdel, talje og hofter.

Foldebøjler kan let adskilles i flere dele, hvilket forenkler transport og opbevaring af letvægtsplast. De er hule indeni, hvilket gør det muligt at fylde dem med sand. Efter at være vokset tungere har bøjlen en bedre effekt på subkutant fedt. Massagebøjlerne er udstyret med sugekopper eller fremspring, der fungerer godt på mavemusklerne. Brugen af ​​en massagebøjle er fyldt med forekomsten af ​​blå mærker på kroppen, især fra vane, i de tidlige stadier. Tilstedeværelsen af ​​buler og torner giver dig mulighed for hurtigt at eliminere cellulite og subkutant fedt.

En kalorieindholdsbøjle er et godt valg for dem, der ikke ønsker at øve sig blindt. En elektronisk mikroprocessor er indbygget i håndtaget, den viser antallet af perfekte omdrejninger, dette giver dig mulighed for at beregne de anvendte kalorier. Takket være denne bøjle kan du planlægge tid og intensitet for dine klasser.

Brug af bøjlen

Hvis du bruger femten til tyve minutter hver dag på øvelser med en bøjle, vil fedtaflejringer ikke kunne komme ud, hver gang de smelter gradvist. Effekten opnås på grund af det faktum, at bøjlen, når den drejes, kommer i direkte kontakt med problemområder, bogstaveligt talt bryder celluliteøerne. Regelmæssige øvelser er også en god forebyggelse af appelsinskal. Rammen konsoliderer resultatet af at tabe sig uden alvorlige diætbegrænsninger.

Drejning af bøjlen forbrænder ikke kun fedt, men har også en kompleks effekt på kroppen som helhed. De vigtigste muskelgrupper styrkes og masseres, kroppens generelle tone forbedres, og blodcirkulationen aktiveres. Under rotation virker bøjlen på akupunkturpunkter og katalyserer dannelsen af ​​anioner i blodet, som renser det perfekt og er også stofskifteacceleratorer, mætter kroppen med energi, styrker nervesystemet og lindrer træthed.

Ved regelmæssig vridning af bøjlen kan nogle kvindelige sygdomme helbredes. Ved at arbejde med bøjlen gør du dine tarme en god service, som begynder at fungere meget bedre. Intensiv træning er en fantastisk måde at træne åndedrætssystemet og det kardiovaskulære system på. Koordinationen af ​​bevægelser forbedres, det vestibulære apparat trænes.

Værdifulde tip

Positive resultater kan opnås, når du træner med en hvilken som helst ramme, det vigtigste er at træne systematisk uden at afvige fra reglerne. Start med ti minutters sessioner, gradvist bringe træningstiden til en halv time, ellers bliver du nødt til at vente længe på en synlig effekt. Bær tætsiddende tøj eller et specielt bælte for at undgå blå mærker fra massagebøjlen.For hver muskelgruppe og problemområde skal der gennemføres separate klasser.

Hvis du vil finpudse taljen, skal du holde dine ben sammen, når du vrider, holde hænderne bag hovedet eller pege på siderne. I dette tilfælde skal du ikke arbejde med hofterne og lænden, kun de skrå og rektus mave muskler. Når du justerer volumenet på balder og hofter, skal du dreje bøjlen med dine ben vidt fra hinanden. Foretag rotationsbevægelser med uret. Det anbefales ikke at dreje bøjlen på fuld mave, det er bedre at gøre det på tom mave. Og husk, at det er umuligt at opnå synlige resultater uden en korrekt justeret diæt.

Populær af emne.