De Største Spillesteder For Vinter-OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

De Største Spillesteder For Vinter-OL I Sochi
De Største Spillesteder For Vinter-OL I Sochi

Video: De Største Spillesteder For Vinter-OL I Sochi

Video: De Største Spillesteder For Vinter-OL I Sochi
Video: Олимпийская церемония открытия Сочи 2014 года 2024, Kan
Anonim

Arrangørerne af de olympiske vinterlege i Sochi var nødt til at udføre en enorm mængde arbejde. Det var trods alt nødvendigt at bygge et antal nye sportsfaciliteter og på højeste niveau at lægge nye veje for at forbedre infrastrukturen. Nu, når der er meget lidt tid tilbage før spillets åbning, er det allerede sikkert at sige, at et ambitiøst projekt af grandiose proportioner er blevet gennemført med succes. Hver sportsfacilitet i de fremtidige OL er meget vigtig og uerstattelig, men flere af de største kan skelnes mod den generelle baggrund.

De største spillesteder for vinter-OL 2014 i Sochi
De største spillesteder for vinter-OL 2014 i Sochi

"Fisht" - "Hvidt hoved"

Sportskonkurrencer vil blive afholdt i to regioner (klynger) - kystnære, der ligger i Imeretinskaya lavlandet og bjerg, der ligger i området af landsbyen Krasnaya Polyana. Kystklyngen er designet til at være vært for alle skøjteløbskonkurrencer: ishockey, hurtigskøjteløb, short track speed skating, kunstskøjteløb samt curlingkonkurrencer. Der vil også blive afholdt åbnings- og afslutningsceremonierne ved OL, hvor vinderne tildeles. Blandt objekterne i kystklyngen er den største det nye Fisht-stadion designet til 40 tusind tilskuere.

Oversat fra Adyghe-sproget betyder ordet "fisht" "snehoved". Dette navn er en af bjergtoppene på den vestkaukasiske højderyg, 2852 meter høj. Stadionet er det største sportsanlæg i det sydlige Rusland. Dens længde er 269 meter, bredden er 239 meter. I fremtiden, efter afslutningen af vinter-OL, er det planlagt at udskifte kunstgræs med et naturligt græs, så Fisht kan være vært for kampe i gruppespillet i FIFA World Cup 2018.

Det næststørste sportsanlæg i kystklyngen er Bolshoi Ice Palace. Denne facilitet, der er designet til 12 tusind tilskuere, vil være vært for ishockeykonkurrencer. Ispaladset har en smuk og original form, der ligner en frossen dråbe.

Det største objekt i bjergklyngen

Den mest imponerende facilitet med hensyn til størrelse og arbejdskraftintensitet, beliggende i området Krasnaya Polyana landsby, er Sanki bobsleigh-komplekset. Det er en kæmpe betonrender formet som det latinske bogstav U. Renden er 1.814 meter lang. Højdeforskellen er relativt lille - 132 meter, så bobsledere vil ikke være i stand til at nå meget høje hastigheder. Dette blev gjort i samråd med Den Olympiske Komité for at forhindre en gentagelse af tragedien ved OL i Vancouver, da en atlet døde under et træningssession.

Anbefalede: