Forudsigelser For Medalje Score For Vinter-OL I Sochi

Forudsigelser For Medalje Score For Vinter-OL I Sochi
Forudsigelser For Medalje Score For Vinter-OL I Sochi

Video: Forudsigelser For Medalje Score For Vinter-OL I Sochi

Video: Sochi 2014 Medal Victory Ceremony Theme OFFICIAL HD 4K 2022, December
Anonim

For at forudsige resultaterne af vinter-OL 2014 lærte Sochi Zoo lokale odere i seks måneder at udvikle orakles evner. Sportsanalytikere forudsiger dog alvorligt konkurrence på en mindre tvivlsom måde. I denne vanskelige sag måske, og vi stoler ikke på dyr.

Forudsigelser for Medalje Score for vinter-OL 2014 i Sochi
Forudsigelser for Medalje Score for vinter-OL 2014 i Sochi

Der er flere måder til mest nøjagtigt at bestemme, hvem og med hvilke resultater der vil blive inkluderet i de fem bedste lande, der med succes har udført ved OL i Sochi. For det første kan du se på statistikken for de sidste 8 år (sidste 2 vinterkampe). Baseret på dataene i nedenstående tabeller kan det antages, at sammensætningen af ​​lederne til OL i år ikke vil ændre sig væsentligt.

Samlede medaljer Total
Et sted Land Guld Sølv Bronze
1 USA 9 15 13 37
2 Tyskland 10 13 7 30
3 Canada 14 7 5 26
4 Norge 9 8 6 23
5 Østrig 4 6 4 16
Samlede medaljer Total
Et sted Land Guld Sølv Bronze
1 Tyskland 11 12 6 29
2 USA 9 9 7 25
3 Østrig 9 7 7 23
4 Rusland 8 6 8 22
5 Canada 7 10 7 24

Men i betragtning af at en generation af atleter over 8 år allerede er skiftet til en anden, kan der opstå vanskeligheder med prognosen netop ved beregningen af ​​medaljer af en vis værdighed for et bestemt land.

Lad os vende os til udtalelser fra eksperter, der allerede har forsøgt at forudsige resultatet af OL i Sochi. Deres argumenter er baseret på vurderingen af ​​resultaterne af de atleter selv, der vil deltage i konkurrencen. Derudover blev deres vurdering påvirket af resultaterne af de 17 verdensmesterskaber i vintersport, der sluttede i år. De kaldes også den foreløbige prognose for OL. Ifølge det mest autoritative agentur Infostrada er det sandsynlige resultat af vinterkonkurrencen i Sochi som følger.

På samme tid, uden forudsigelser fra bookmakere, der allerede aktivt indsamler væddemål, ville billedet af Olympiadverdenen ikke være komplet. Dette er måske det eneste sted, hvor prognoserne for det russiske landshold er de mest optimistiske. Lad os i det mindste sammenligne oddsene for væddemål på det samlede antal guldmedaljer:

Norge - odds 2.75

Rusland - 4.0

Tyskland - 4, 5

USA - 6.0

Canada - 9, 0

Sådan ser koefficienterne for det samlede antal medaljer ud:

USA - 2, 45

Rusland - 2, 9

Tyskland - 3, 3

Norge - 6, 5

Canada - 8, 5

Dataene for hver kilde er meget modstridende, og sandsynligheden for, at nye atleter vil præstere uventet bedre end berømte ledere, bør ikke diskonteres. Og det faktum, at russiske atleter vil konkurrere hjemme, kan også have en betydelig indflydelse på deres resultater. Ikke desto mindre kan selv de tilgængelige tal betjenes sikkert og på baggrund af dem prøve at forudsige resultaterne af vinter-OL i Sochi 2014 selv.

Populær af emne.