Olympisk Medalje Sochi-2014

Olympisk Medalje Sochi-2014
Olympisk Medalje Sochi-2014
Video: Olympisk Medalje Sochi-2014
Video: Sotnikova's Gold Medal Winning Performance - Ladies Figure Skating | Sochi 2014 Winter Olympics 2023, Februar
Anonim

Ved vinter-OL spilles 98 sæt medaljer i forskellige valører. Det er Sochi 2014-medaljerne, der vil minde atleten om hans sejr om få år.

guldmedalje
guldmedalje

Sochi 2014 olympiske medaljer er kendetegnet ved deres originalitet og skønhed. Tegningen på medaljen minder om, at XXII Winter Olympic Games blev afholdt i Sochi. I denne by er naturen forskelligartet. Således reflekteres solens stråler på bjergens sneklædte toppe, og det varme Sortehav ligger ikke langt fra den iskolde is. Rusland er et multinationalt land med helt andre kulturer. Dette blev hovedbilledet af de olympiske lege i Sochi, hvorfor hver medalje er indgraveret i form af et "patchwork quilt".

Forsiden af ​​medaljen følger OL-traditionerne - den har fem olympiske ringe. Det omvendte indeholder oplysninger om den type konkurrence, hvor denne medalje blev modtaget, og symbolet for Sochi-2014-spillene er afbildet. Det faktum, at denne medalje blev modtaget netop ved de olympiske lege XXII, er angivet på kanten. Inskriptionen er givet på tre sprog: russisk, engelsk og fransk.

Vægten af ​​hver olympisk medalje varierer fra 460 (for bronze) til 531 (for guld) gram. Sochi 2014-medaljer er ikke særlig store. Så medaljens tykkelse er kun 1 cm, og diameteren er 10 cm. Ved De Olympiske Lege i Sochi tildeles et rekordantal medaljer i forskellige valører - 294 stykker.

Populær af emne.