Sochi Olympiske Medalje Ceremoni

Sochi Olympiske Medalje Ceremoni
Sochi Olympiske Medalje Ceremoni

Video: Sochi Olympiske Medalje Ceremoni

Video: Sochi Olympiske Medalje Ceremoni
Video: Sochi 2014 - Victory Ceremony Music 2024, April
Anonim

I Sochi tildeles olympiske mestre på en speciel plads hver dag på 20 timer og 14 minutter.

Prisoverrækkelse for vinderne
Prisoverrækkelse for vinderne

De Olympiske lege i Sochi er rige på innovationer, som endda påvirkede prisoverrækkelsen. Nu tildeles medaljer en gang om dagen - i centrum af den olympiske park. Der blev etableret et specielt område til belønning og fejring. Den valgte tid til start af uddelingsceremonien er symbolsk: hver dag rejser atleter sig til podiet efter 20 timer og 14 minutter.

Medaljer tildeles som regel vinderne om aftenen på konkurrencedagen eller den næste dag. Hele ceremonien er meget højtidelig og ledsages af en aftenmusik-koncert, hvor populære popstjerner optræder. Alle kan deltage i koncerten. Under prisoverrækkelsen får vinderne og prisvinderne olympiske medaljer og blomsterbuketter. Og ceremonien slutter med hævningen af det nationale flag og udførelsen af nationalhymnen i vinderlandet.

Buketterne præsenteret ved ceremonierne består af solidago, krysantemum, laurbær og eukalyptus. Således symboliserer den gule farve af solidago rigdommen i Krasnodar-territoriet; grønne og hvide krysantemum - Sortehavskysten; laurbær er et symbol på sejr; og eukalyptus betyder byen Sochi (denne plante dukkede op her).

Anbefalede: