Afslutningsceremoni For XXII Olympiske Lege I Sochi

Afslutningsceremoni For XXII Olympiske Lege I Sochi
Afslutningsceremoni For XXII Olympiske Lege I Sochi

Video: Afslutningsceremoni For XXII Olympiske Lege I Sochi

Video: Afslutningsceremoni For XXII Olympiske Lege I Sochi
Video: De Antikke Olympiske Lege 2023, Juni
Anonim

Så de olympiske lege i Sochi er forbi. Det er altid trist at rejse, og afslutningsceremonien viste sig at være meget interessant og rørende.

Farvel, Sochi
Farvel, Sochi

Så de XXII olympiske lege i Sochi er kommet til deres højdepunkt. Det er altid trist at skilles og sige farvel, især når en sådan storstilet begivenhed finder sted i dit hjemland.

Det russiske flag blev bragt til afslutningsceremonien af alle russiske atleter, der vandt guldmedaljer. Og 1000 børn sang derefter rørende den russiske føderations hymne. Næsten hver afslutningsceremoni ved de Olympiske lege begynder med tildeling af maratonvindere i langrend. Denne gang gik alle tre steder i kvindeløbet til det norske hold, mens mændene fra Rusland tog podiet. Derfor blev den russiske hymne ved denne afslutningsceremoni af de Olympiske lege spillet flere gange.

Ideen med hele programmet var, hvordan repræsentanter for andre lande ser Rusland. Vores land har trods alt en rig kulturarv, og vi har noget at være stolt af. Forresten lykkedes det os denne gang at slå det øjeblik, hvor en af de olympiske ringe ikke åbnede ved åbningsceremonien. Hele programmet var meget underholdende, det viste de bedste traditioner for russisk kultur - litteratur, ballet, klassisk musik fra russiske komponister og endda et ægte cirkus-show.

Midt i ceremonien blev det olympiske flag overdraget til det næste land for at være vært for de olympiske lege XXIII - Korea. Nationalhymnen såvel som den russiske hymne blev udført af et kor af børn klædt i nationaldragter. Og Republikken Koreas flag blev hævet på flagstangen. Den næste hovedstad i de olympiske lege bliver byen Pyeongchang.

Det mest rørende øjeblik var afslutningen på afslutningsceremonien, da de olympiske maskotter kom ind på stadion. Isbjørn, hare og sneleopard vinkede med poterne og sagde hej til bjørnen, der allerede var fløjet væk fra OL i 1980'erne, der fandt sted i Moskva. Musikken fra Alexandra Pakhmutovas sang lød så det virkelig blev stille på tribunen. Og isbjørnen i slutningen blæste bare den olympiske flamme ud med tårer i øjnene.

De afsluttende akkorder ved afslutningsceremonien var en farvelssang udført af et børnekor og musik fra First Tchaikovsky Orchestra. Så trist som det er at skilles, siger vi endnu ikke farvel til Fisht-stadionet og Sochi. Når alt kommer til alt, meget snart, den 7. marts, finder den store åbning af de paralympiske spil sted.

Populær af emne.