Resultater Af De Olympiske Lege I Sochi

Resultater Af De Olympiske Lege I Sochi
Resultater Af De Olympiske Lege I Sochi
Video: Resultater Af De Olympiske Lege I Sochi
Video: Kim Yuna Adelina Sotnikova Sochi 2014 Scandal 2023, Februar
Anonim

De olympiske vinterlege i Sochi er blevet erklæret lukket, nu kan vi opsummere resultaterne.

Sochi Olympiske lege
Sochi Olympiske lege

En af de mest ambitiøse olympiske lege er slut. Under arrangementet var byen Sochi i stand til at modtage mere end 140 tusind gæster. Mere end tyve tusind frivillige hjalp til med at opretholde denne begivenhed. Mere end en halv milliard mennesker fra hele verden kunne se live-udsendelser af åbnings- og afslutningsceremonierne. I alt er der solgt mere end tre millioner billetter til alle typer konkurrencer.

De fem vindende lande, der var i stand til at indsamle det maksimale antal medaljer, omfattede Rusland, Norge, Canada, USA og Holland. Efter den første uge af konkurrencen kunne ingen have forestillet sig, at det russiske hold ville være i stand til at komme på toppen i den uofficielle, men prestigefyldte medaljeklassificering. Så det russiske landshold var i stand til at vinde 33 medaljer, hvoraf 13 var af den højeste værdighed. Det viste sig at være en reel triumf for russiske atleter, da der ikke er vundet så mange priser siden Sovjetunionens dage.

Desværre blev nogle af forudsigelserne for sejre ikke til virkelighed. Således regnede russiske fans på flere medaljer i hurtigskøjteløb, skiskydning og langrend. Det var også en skam for mænds enkelt skøjteløb, da Ruslands eneste repræsentant trak sig ud af konkurrencen et par minutter før starten. Hockeyteamet var også ked af det, da det ikke engang kunne komme til semifinalen. Men ingen forventede guldmedaljer i short track-skøjteløb og snowboarding.

Jeg var også glad for, at russiske atleter denne gang ikke blev fanget i doping. Desværre var der ved dette OL doping-præcedenser med olympiere fra andre lande. Men sammenfattende kan det bemærkes, at disse spil gik ind i historien ikke kun som de mest ambitiøse, men også de dyreste.

Populær af emne.