Hvilke Sportsgrene Er Inkluderet I De Olympiske Lege I I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Sportsgrene Er Inkluderet I De Olympiske Lege I I Sochi
Hvilke Sportsgrene Er Inkluderet I De Olympiske Lege I I Sochi

Video: Hvilke Sportsgrene Er Inkluderet I De Olympiske Lege I I Sochi

Video: Bắt Quả Tang Lâm Kiểm Tra Vk Trước Mặt Chị Gái 2022, December
Anonim

De Olympiske Lege er den mest slående sportsbegivenhed i verden, som hundreder af atleter fra forskellige lande vil deltage i. De, der er heldige nok til at træde på det olympiske podium, forbliver for evigt et eksempel for millioner, og deres præstationer vil blive bevaret i verdenssportens historie. De olympiske vinterlege i 2014 i Sochi lover at være den højeste sportsbegivenhed i de senere år. Især for dem har Den Internationale Olympiske Komité (IOC) medtaget ikke kun klassiske discipliner i programmet, men også flere nye sportsgrene.

Hvilke sportsgrene er inkluderet i de olympiske lege i 2014 i Sochi
Hvilke sportsgrene er inkluderet i de olympiske lege i 2014 i Sochi

Vinter-OL-programmet 2014 består af femten vintersportdiscipliner, der er blevet kombineret til syv olympiske sportsgrene. Dette inkluderer 3 skøjteløb, 6 skiløb, 2 bob og 4 individuelle sportsgrene. I alt 98 sæt medaljer trækkes, hvilket overstiger de tilsvarende priser ved Wakuvere-OL 2010 med 12 sæt.

Nye sportsdestinationer ved OL

I 2011 tilføjede IOC's eksekutivkomité 6 nye konkurrencer til det olympiske program, herunder kvindes skihop, holdskøjteløbskonkurrencer, rodestaf, kvinders og mænds freestyle halfpipe, blandet stafet i skiskydning.

Halfpipe er en af ​​de nyeste vintersportsdestinationer, der er meget populære over hele verden. Konkurrencer på den afholdes i en speciel konkav struktur dækket af sne, hvor der er to modsatte skråninger og et mellemrum mellem dem. Atleter bevæger sig fra den ene væg til den anden, hopper og udfører tricks med hvert træk.

Det blandede stafet er også en ny trend inden for skiskydning, hvor kvinder løber to etaper og mænd løber to etaper med to skydebaner. Mixed Relay betragtes som den yngste type skiskydningskonkurrence, der er inkluderet i mesterskabet og verdensmesterskabet. Det blev først afholdt i 2002. Som en del af verdensmesterskabet blev stafetløbet afholdt i 2005. Og siden 2011 er det medtaget i De Olympiske Lege.

Tilføjelse af 3 nye discipliner

Samme år på et møde i Durban (Sydafrika) blev der yderligere 3 nye discipliner for mænd og kvinder inkluderet i Sochi 2014-programmet: slopestyle i freestyle, slopestyle i snowboard og parallel team slalom i snowboard. Slopestyle består af at udføre en række akrobatiske spring på ski på pyramider, springbrædder, rækværk, dråber, skråninger osv., Som er placeret sekventielt langs banen.

Populær af emne.