Sådan Styrker Du Dine Lændemuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Styrker Du Dine Lændemuskler
Sådan Styrker Du Dine Lændemuskler

Video: Sådan Styrker Du Dine Lændemuskler

Video: Sådan Styrker Du Dine Lændemuskler
Video: Мотор от Mavic DJI для фонарика. Пазы на отражателе, чуть все не испортил. 2024, April
Anonim

En ubøjelig person - dette høres ofte ikke kun om en meget stolt mand eller kvinde. Det er også muligt at karakterisere den, der har problemer med ryggen og især nedre ryg. For at undgå sådanne problemer skal du altid passe på din ryg. Og selvfølgelig for at styrke musklerne i lænden.

Sådan styrker du dine lændemuskler
Sådan styrker du dine lændemuskler

Instruktioner

Trin 1

For at træne dine rygmuskler skal du træne regelmæssigt for at styrke lænden. En af dem ser sådan ud: startpositionen er på alle fire, hviler dine knæ og albuer på gulvet. Selve øvelsen er en samtidig løftning af højre arm og venstre ben. De skal rettes parallelt med gulvet. Det er værd at holde kroppen i denne position i mindst 2 sekunder og gentage øvelsen 10 til 20 gange. Og glem ikke at skifte arme og ben.

Trin 2

Brug en anden, lige så effektiv øvelse. Lig på gulvet på din mave, armene langs din torso, hæv dine ben og hoved let, så der dannes en let afbøjning i lændeområdet. Prøv at holde din krop i denne position i et par sekunder. Vend derefter forsigtigt tilbage til startpositionen. Når du kan gentage øvelsen 20 gange, skal du placere en pude under brystet for at øge belastningen.

Trin 3

Prøv at strække. Intet hjælper med at styrke dine lændemuskler som strækning. Sid på gulvet eller på en træningsmåtte med knæene bøjet. Nu skal du kramme dem, så du kan sænke hagen ned til brystet. Bøj derefter i ryggen, så den runder, og læn dig derefter lidt tilbage. Tag dig god tid, og vend glat tilbage til startpositionen.

Trin 4

En anden øvelse ser sådan ud: læg dig på din mave og begynd at rive dine ben fra gulvet en efter en, og sænk dem derefter ned på gulvet. Efter strækning skal du tage dit ben tilbage (sørg for at det er lige, og bækkenet ikke kommer ud af gulvet) og hold det der i 3 til 5 sekunder. Skift dit ben. Løft nu først det ene ben og derefter det andet, og sænk begge på én gang langsomt og glat.

Trin 5

En god måde at styrke dine nedre rygmuskler er med dine ben. Liggende på din mave, hæv to ben på samme tid, spred dem derefter langsomt og forsigtigt til siderne, og forbind dem derefter sammen og sænk dem. Du kan også prøve at styrke lændehvirvelsøjlen som følger: mens du ligger på din mave, skal du løfte begge ben og holde dem i denne stilling et stykke tid (så længe du kan) og derefter sænke dem forsigtigt.

Anbefalede: