Hvornår Starter OL I London

Hvornår Starter OL I London
Hvornår Starter OL I London

Video: Hvornår Starter OL I London

Video: Men's Lightweight Double Sculls Rowing Final Replay - London 2012 Olympics 2022, December
Anonim

De olympiske sommerlege afholdes en gang hvert fjerde år, og stedet for dem på et konkurrencemæssigt grundlag begynder at blive valgt et årti før denne begivenhed. OL-værtsbyen, der starter i midten af ​​sommeren 2012, blev endelig bestemt af Den Internationale Olympiske Komité for syv år siden - London vandt konkurrencen. Arrangørerne offentliggjorde det detaljerede program for konkurrencer for den største sportsbegivenhed i fireårsperioden længe før starten.

Hvornår starter OL i London
Hvornår starter OL i London

Sommer-OL-tidsplanen blev offentliggjort næsten halvandet år før starten - BBC Sports begyndte at distribuere den 15. februar 2011. Ifølge programmet for konkurrencen begynder den allerførste af dem den 25. juli kl. 19:00 Moskva-tid (16:00 lokal tid). Det vil dog ikke finde sted i den britiske hovedstad, men i Cardiff, hvor kvindernes fodboldhold i England og New Zealand starter den kvalificerende turnering. På denne dag vil yderligere fem spil med kvindelige fodboldspillere finde sted i forskellige byer i Storbritannien, og de næste herreteam i samme sport vil deltage i kampen. Alt dette vil ske, selv før den officielle åbningsceremoni for spillene, som er planlagt til aften den 27. juli, selvom det er tid i Moskva, er det begyndelsen på den næste dag.

Sommer-OL varer næsten tre uger (19 dage), men de første sæt priser uddeles en halv dag efter åbningsceremonien - de modtages af de mest nøjagtige kvinder, der ved, hvordan man håndterer en pneumatisk pistol. I alt på denne dag - 26. juli - bliver de olympiske helte dekoreret med 12 sæt medaljer. I England spilles 302 sæt medaljer i 31 sportsgrene, som mere end tolv tusind atleter fra to hundrede lande på planeten forventes at konkurrere om. De sidste priser i ti sportsgrene uddeles af arrangørerne den 12. august, og senere modtages de alle af moderne pentatleter. Den officielle afslutningsceremoni for sommerlege 2012 er planlagt til aften samme dag. Det, som åbningsceremonien, finder sted på det olympiske stadion i den britiske hovedstad, der kan rumme 80.000 tilskuere.

Mere detaljeret information om dato, klokkeslæt og sted for en af ​​de seks hundrede konkurrencer i Olympiaden kan fås på arrangørernes officielle hjemmeside - linket til det er angivet nedenfor.

Populær af emne.