Hvornår Starter OL I Sotji

Indholdsfortegnelse:

Hvornår Starter OL I Sotji
Hvornår Starter OL I Sotji

Video: Hvornår Starter OL I Sotji

Video: Sochi Olympics: Olympic ring fails to open at opening ceremony 2022, December
Anonim

XXII Olympiske vinterlege i Sochi finder sted fra 7. til 23. februar 2014. Denne storslåede begivenhed ventes spændt af både beboerne i Rusland og hele verden. Denne olympiade adskiller sig fra andre i forskellige innovationer.

Hvornår starter OL i Sotji
Hvornår starter OL i Sotji

Funktioner ved vinter-OL

Vinter-OL er blevet afholdt siden 1924 som en tilføjelse til sommerlege. Fra 1924 til 1992 blev vinter-OL afholdt i samme år som sommeren. Siden 1994 har vinterlege været afholdt 2 år efter sommerlekene. Den almindeligt accepterede måned til vinter-OL er februar.

Datoen den 7. februar 2014 og byen for de olympiske lege blev valgt under den 119. session i Den Internationale Olympiske Komité i 2007. Medlemmerne af Sochi 2014-organisationsudvalget blev udnævnt til at være ansvarlige for tilrettelæggelsen af ​​de olympiske vinterlege.

Under afslutningsceremonien under de foregående vinter-olympiske lege overleverede IOC-præsident Jacques Rogge det olympiske flag til Anatoly Pakhomov, borgmester i Sochi. Et par måneder tidligere blev Sochi 2014-logoet præsenteret for offentligheden. Indbyggerne i Rusland valgte den hvide bjørn, Snow Leopard og Bunny som maskotter til vinter-OL 2014. 500 dage før starten af ​​OL annoncerede Sochi 2014-organisationskomiteen sloganet om legene: “Hot. Vinter. Med venlig hilsen."

Forberedelse til starten af ​​vinter-OL

365 dage før åbningen af ​​de olympiske vinterlege i Sochi, den 7. februar 2013, blev der nedlagt nedtællingsure i mange russiske byer, der viser de dage, timer, minutter og sekunder, der var tilbage før åbningen af ​​de olympiske lege. Disse byer er Nizhny Novgorod, Khabarovsk, Novosibirsk, Jekaterinburg, Rostov ved Don, Pyatigorsk, Skt. Petersborg og Moskva. Derudover har mange internetsider installeret elektroniske nedtællingsure.

Flere andre vigtige datoer er knyttet til nummeret 7, idet man forudser begyndelsen af ​​OL og relaterede begivenheder. Den 7. februar 2013 begyndte det officielle salg af billetter til de olympiske lege i 2014 i Sochi. Den 7. oktober 2013 var starten på det olympiske fakkelrelæ i Rusland planlagt, som fortsætter indtil selve åbningen af ​​konkurrencen den 7. februar 2014.

Byen Sochi er også vært for de paralympiske spil. Deres åbning er planlagt til 7. marts 2014. Spillets afslutningsceremonier lover at være vigtige og mindeværdige begivenheder. OL i Sotji slutter 23. februar 2014, og afslutningsceremonien for de paralympiske lege er planlagt til 16. marts.

Populær af emne.