Hvem Kom Ind I Det Russiske Olympiske Hold I

Indholdsfortegnelse:

Hvem Kom Ind I Det Russiske Olympiske Hold I
Hvem Kom Ind I Det Russiske Olympiske Hold I
Video: Hvem Kom Ind I Det Russiske Olympiske Hold I
Video: 📣 Прекрасное далёко Алексея Лодочникова На одной сцене с Димашем ✯SUB✯ 2023, Februar
Anonim

De kommende OL i Sotji efterlader få mennesker ligeglade. Dette er en stor begivenhed i et stort land. Passioner løber højt ikke kun på byggepladser og sportsarenaer, hvor fremtidige mestere trænes, men også på sidelinjen. Kommissionen bestemmer, hvem der skal repræsentere Rusland ved legene i Sochi.

Hvem kom ind i det russiske olympiske hold i 2014
Hvem kom ind i det russiske olympiske hold i 2014

Russisk landshold

Det olympiske hold i Den Russiske Føderation er intet mere end 223 deltagere, der med rette kan betragtes som en af ​​de bedste repræsentanter for sportsverdenen i dag. Når alt kommer til alt er deltagelse og endnu mere en sejr i en sådan sportsferie som OL måske den højeste pris for et land, der har finpudset sine færdigheder i sådanne vintersport som bobslæde, skiskydning, skøjteløb, skiløb, curling i fire år, har vedvarende valgt de førende mestere inden for skihop, slæde, skelet, fået fart i snowboarding, freestyle og short track-konkurrencer og selvfølgelig gjort alt for at uddanne de bedste mestre inden for hockey og kunstskøjteløb.

Det skal også bemærkes, at 2014 var præget af det største antal repræsentanter for det russiske føderationshold, der nogensinde har deltaget i konkurrencer på dette niveau i hele historien om vores lands præstationer i disse konkurrencer. Det unge hold (gennemsnitsalderen for deltagerne er kun 22 år) inkluderer 25 freestyle- og hockeymestre, tyve skiløbere og skaterspecialister hver.

Heltenavne

For mange atleter bliver vinter-OL i Sochi deres debut og måske et ægte gennembrud og den største mulighed for at vise deres styrke og færdigheder. Konkurrencerne vil dog også deltage af erfarne og mere fremtrædende mestre, som for nylig har formået at vinde prestigefyldte priser ved forskellige verdensklassekonkurrencer og konsolidere deres navne i verdens æresråd. Disse er Albert Demchenko, en repræsentant for rodesporten, som forresten vil repræsentere vores land for syvende gang i vinter-OL i Sochi, og Alexander Zubkov, der formåede at vise fantastiske resultater i bobslækonkurrencer og hockeyspiller Alexander Ovechkin og selvfølgelig den bedste single-skater Evgeni Plushenko.

Overraskende inkluderede holdet atleter fra Korea og Amerika: snowboarderen Vic Wilde og repræsentanten for en sådan sport som short track, Viktor Ahn, blev ikke kun forelsket i Rusland af hele deres hjerte, men efter at have ændret deres statsborgerskab blev han fuld medlemmer af det nyligt samlede team.

Desværre lykkedes ikke alle atleter at slutte sig til det olympiske holds sammensætning, nogle bliver nødt til at vente på deres tur i en slags venteliste og begynder kun at arbejde som et resultat af force majeure-omstændigheder, skader eller sygdomme hos medlemmer af hovedholdet. Den komplette liste over atleter er imidlertid heller ikke endeligt godkendt, fordi de sidste faser af træning og kvalifikation stadig ligger foran.

Populær af emne.