Det Russiske Hold Nåede 1/8 Finaler I FIFA World Cup

Indholdsfortegnelse:

Det Russiske Hold Nåede 1/8 Finaler I FIFA World Cup
Det Russiske Hold Nåede 1/8 Finaler I FIFA World Cup

Video: Det Russiske Hold Nåede 1/8 Finaler I FIFA World Cup

Video: Det Russiske Hold Nåede 1/8 Finaler I FIFA World Cup
Video: Чемпионат мира 2018 | 1/2 финала | Франция - Бельгия | FIFA 18 2024, April
Anonim

Rusland er i øjeblikket vært for FIFA verdensmesterskabet. Det deltager i 32 hold fra forskellige dele af vores planet. Efter afslutningen af den anden kamp i deres gruppe nåede det russiske landshold 1/8 finalen i FIFA World Cup.

Det russiske hold nåede 1/8 finaler i FIFA World Cup
Det russiske hold nåede 1/8 finaler i FIFA World Cup

Verdensmesterskabet afholdes i Rusland for første gang. 32 hold er opdelt i 8 grupper. Gruppe A inkluderer sammen med Rusland Egypten, Saudi-Arabien og Uruguay.

Match Rusland - Saudi-Arabien

Før spillet var russiske fans skeptiske over for deres landsmænds fremtidige succeser. Nye venskabskampe har vist, at spillerne ikke er i særlig god form. Og træneren har måske ikke gættet rigtigt med opstillingen. Som et resultat gik lederen af de seneste års hold, Denis Glushakov, ikke til turneringen. Jeg var også nødt til at nægte Dmitry Kombarovs tjenester. For sådanne dristige skridt blev Stanislav Cherchesov, hovedtræner for det russiske landshold, konstant kritiseret af alle specialister og fans. Men som verdensmesterskabet viste, havde træneren ret.

I det første spil mødtes russiske fodboldspillere med Saudi-Arabien. Spillet fandt sted i første halvleg med russernes fordel, og i den anden var der en generel rutine. Efter målene fra Denis Cheryshev (to gange), Artem Dzyuba, Alexander Golovin og Yuri Gazinsky blev den endelige score etableret - 5: 0 til fordel for det russiske landshold. Den bedste spiller på mødet var Denis Cheryshev, der scorede to smukke mål. Så det første skridt blev taget for at nå slutspillet til verdensmesterskabet.

Match Rusland - Egypten

Efter det første spil ændredes alles holdning til holdet. Specialisterne var meget glade for spillerne, og fansen var glade for holdets succes. Rusland nærmede sig den anden kamp i endnu bedre stemning. I løbet af spillet gav russerne aldrig en eneste tvivl om deres sejr. Forsvaret tillod ikke verdens bedste fremad i øjeblikket, Mohammed Salah, at vende sig om, og angrebet scorede tre mål. Et af målene blev et eget mål fra den egyptiske forsvarer, og russerne scorede igen Artem Dzyuba og Denis Cheryshev. Som et resultat vandt det russiske landshold 3: 1 og nåede 1/8 finalen af verdensmesterskabet forud for tidsplanen. Men officielt blev denne kendsgerning bekræftet efter Uruguays sejr over Saudi-Arabien.

Nu spiller de russiske fodboldspillere mod Uruguay om første pladsen i gruppen. Og først da bliver modstanderen til næste runde kendt. De kan være landsholdene i Spanien, Portugal eller Iran. Hvilken modstander foretrækkes bedre for det russiske landshold?

Det spanske landshold er nu i god form og måtte slå portugiserne. Men de inkluderer verdens lyseste stjerne, Cristiano Ronaldo. Derfor sluttede deres ansigt til ansigt-duel med en effektiv uafgjort. Spanierne har de stærkeste spillere i verden i alle linjer i holdet: Sergio Ramos, Gerard Pique, Andres Iniesta, Isco, David De Gea. Men Portugal er mindre berømt for sit holdspil. I alle kampe scorede de mål gennem kun Cristiano Ronaldos indsats. Naturligvis er indstillingen med det iranske landshold mere at foretrække, men du kan næppe tro, at de vil slå portugiserne i sidste runde af gruppespillet.

Derfor er det russiske landshold nødt til at indstille sig på stærkere rivaler, som enten er Spanien eller Portugal. Desuden er holdet nu i et godt humør.

Anbefalede: