Hvordan Det Tyske Hold Spillede Ved FIFA World Cup

Hvordan Det Tyske Hold Spillede Ved FIFA World Cup
Hvordan Det Tyske Hold Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Det Tyske Hold Spillede Ved FIFA World Cup

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Angola v Egypt | FIFA World Cup Qatar 2022 Qualifier | Full Match 2023, Februar
Anonim

Det tyske fodboldhold inden starten af ​​verdensmesterskabet i Brasilien var en af ​​de største favoritter til at vinde verdensmesterskabet. Levs afdelinger var i stand til at retfærdiggøre deres status ved måske at vise den mest holdfodbold blandt alle mesterskabernes landshold.

Hvordan det tyske hold spillede ved FIFA World Cup 2014
Hvordan det tyske hold spillede ved FIFA World Cup 2014

Team Germany faldt i samme gruppe som portugiserne, det amerikanske hold og ghaneserne. Det var kvartet G. Tyskerne spillede den første kamp i turneringen på en meget organiseret måde. De var i stand til at besejre Portugal med en knusende score på 4 - 0. Den anden kamp i gruppespillet var ikke så lys. Tyskerne blev imod af de usikre ghanere. Levs afdelinger var i stand til kun at være tilfredse med uafgjort i kampen med Ghana-holdet (2 - 2). Den sidste kamp i gruppespillet blev spillet af Tyskland mod USA's landshold. I en anspændt kamp vandt tyskerne med en minimumscore på 1 - 0. Dette gjorde det muligt for Tyskland fra første plads i gruppe G at komme videre til slutspillet til verdensmesterskabet.

I 1/8 finalen oplevede Tyskland visse problemer med Algeriet. 90 minutter af mødet sluttede uafgjort. Først i ekstra tid lykkedes det tyskerne at få overhånden (2 - 1).

I kvartfinalen stod Tyskland over for mere fremtrædende rivaler - det franske landshold. Tyskerne var i stand til at vinde endnu en sejr med en minimumscore på 1 - 0. Dette var nok til at nå semifinalen og spille mod Brasilien der.

Tyskland viste sin bedste fodbold i turneringen i spillet med mesterskabet. Den ødelæggende score i semifinalen 7 - 1 til fordel for europæerne fik dem til at tale om tyskerne som mest og ubetingede favoritter af mesterskabet.

I finalen blev det tyske hold modstandet af Argentina. Det var en kamp med lige modstandere, men tyskerne viste sig at være køligere. På trods af at vinderen ikke blev afsløret i 90 minutter af mødet (0 - 0), så publikum stadig målene i spilletiden. Mario Götze scorede det eneste vindende mål i anden overtid, hvilket gjorde Tyskland til den fire gange verdensmester i fodbold.

Tyskernes endelige optræden kan kaldes triumferende. Det tyske landshold var et meget organiseret hold og ikke kun en samling af 11 berømte og talentfulde spillere. Tyskernes sejr var et velfortjent resultat af coachingsarbejdet såvel som aktiviteterne i det tyske fodboldforbund.

Populær af emne.