Hvordan Australien Spillede Ved FIFA World Cup

Hvordan Australien Spillede Ved FIFA World Cup
Hvordan Australien Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Australien Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Japan vs Australia (2018 FIFA World Cup Qualifiers) 2022, December
Anonim

Australiens landshold har allerede opnået stor succes i 2014, da det nåede den sidste fase af verdensmesterskabet i Brasilien. Australierne blev ikke betragtet som favoritter af mesterskabet, deres vigtigste opgave ved turneringen var at demonstrere god solid fodbold.

Hvordan Australien spillede ved FIFA World Cup 2014
Hvordan Australien spillede ved FIFA World Cup 2014

Vi kan sige, at det australske landshold fik en af ​​de sværeste grupper i mesterskabet. Kvartet B blev udnævnt til en af ​​verdsligets dødsgrupper. Australiens rivaler var landsholdene i Spanien, Holland og Chile.

Australierne spillede deres første kamp i gruppespillet mod holdet i Chile. Det endelige resultat af mødet kan betragtes som skuffende for repræsentanterne for det grønne kontinent. Australierne tabte 1 - 3.

I den anden kamp stod de australske fodboldspillere over for Holland. Denne kamp viste sig at være den bedste for australierne i turneringen. Selvom hollænderne vandt 3-2, kunne det australske publikum og fans være tilfredse med deres yndlingsfodboldspillers præstationer. Australien - Holland-kampen blev en af ​​de mest spændende i turneringen.

Den sidste kamp i mesterskabet, australierne spillede mod det spanske hold. Verdensmestrene i 2010 havde et presserende behov for at behage deres fans i mindst en kamp. Derfor faldt australierne under det allerede umotiverede, men rasende Spanien. Australien tabte 0 - 3.

Australierne tog som forventet den sidste plads i gruppe B og indkasserede tre mål i hver kamp. Der var ingen sensation i turneringen - efter tre spil i mesterskabet gik det australske hold hjem.

Populær af emne.