Hvordan Man Kan Slå En Bokser

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kan Slå En Bokser
Hvordan Man Kan Slå En Bokser

Video: Hvordan Man Kan Slå En Bokser

Video: Hvordan Man Kan Slå En Bokser
Video: Kağıttan Wolverine Pençesi Nasıl Yapılır 2024, Marts
Anonim

Hvis vi har at gøre med en bokser i en gadekamp, er det vigtigt at forstå, at denne atlet har et veluddannet slag. Derfor skal du have en forholdsvis god forberedelse for at klare det. Der er også klare anbefalinger, takket være hvilke du kan besejre bokseren.

Hvordan man kan slå en bokser
Hvordan man kan slå en bokser

Nødvendig

  • - Gymnastiksalen;
  • - træner;
  • - sparrings partner;
  • - træningsform.

Instruktioner

Trin 1

Hold afstand. Husk, at alle boksere undervises i træning for korrekt at holde en modstander på afstand. Det afhænger primært af længden af atletens arme. For dem, der har dem lange, er det meget lettere at ramme langt væk og holde modstanderen væk fra dem. Dette er deres fordel. Reducer afstanden kraftigt og slå ham under armene. Med en modstander med korte arme, gør det modsatte - hit langtfra.

Trin 2

Stå på bøjede ben. Du skal aldrig stå oprejst, da dette vil være fyldt med skade. Du har ikke tid til at reagere i tide og bliver slået ud. Bøjede ben hjælper dig med at reagere hurtigere på bokserens slag: undvig, spring tilbage, kom ud af angrebslinjen og modstans.

Trin 3

Dæk dit ansigt og halvdelen af din torso med begge hænder. Der er et sådant udtryk i kampsporten som "dumt forsvar". Stræk armene fremad, bøj dem ved albuerne og dæk dit ansigt med dem. I dette tilfælde beskytter du dit hoved pålideligt. Dette betyder allerede meget for sejren. Alternativt kan du simpelthen komme i en kampposition ved at placere din slående hånd fremad og vippe hovedet ned.

Trin 4

Se altid kedelig ud. Ingen grund til at løfte hovedet op. Bøj det let ved halshvirvelen og se altid din modstanders enhver bevægelse. Ved at gøre dette kan du sikre din kæbe, og i værste fald rammer modstanderen din pande, hvilket ikke er så skræmmende.

Trin 5

Se efter smertepunkter på modstanderens krop. Boxerens mest formidable våben er hans hænder. Sikker på, de bevæger sig godt med kroppen, men de har en tendens til at glemme at bruge deres ben, albuer og andre kropsdele i kamp. De har heller ingen anelse om, hvordan man kaster eller griber fat. Brug det mod dem! Slå skinnebenene, i de åbne dele af kroppen, gør fodstøtterne.

Trin 6

Angreb skarpt og strejk nådesløst. Boxere er berømte for denne taktik, så du kan bruge dette våben mod dem. Vælg det rigtige øjeblik og slå for at besejre med al din magt.

Trin 7

Lær selvforsvarsfærdigheder. Der er mange kampsportskoler i øjeblikket. For at være ærlig underviser ikke alle dem i kompetent selvforsvar og angreb under en gadekamp. Derfor anbefales det at øve at bekæmpe SAMBO, som hjælper dig med at mestre selvforsvarsteknikker og besejre alle boksere i kamp.

Anbefalede: