Hvordan Man Kan Slå Alle I En Kamp

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kan Slå Alle I En Kamp
Hvordan Man Kan Slå Alle I En Kamp

Video: Hvordan Man Kan Slå Alle I En Kamp

Video: Hvordan Man Kan Slå Alle I En Kamp
Video: Alle mot En 2024, Marts
Anonim

For at besejre alle i en kamp skal du have færdighederne til at kæmpe og forsvare. Men selv viden om teknikker hjælper ikke altid, hvis der ikke er selvtillid og selvtillid. Derfor er det også vigtigt at udvikle en vindende psykologi i dig selv.

Duel
Duel

Der er altid en chance for at komme i en situation, hvor du skal bruge fysisk magt. På samme tid giver selv en trænet person med et leveret slag undertiden efter, glemmer sine færdigheder og falder i panik.

Det er længe blevet bemærket, at de mest magtfulde krigere, der deltager i kampe uden regler, kommer fra dårligt stillede kvarterer, hvor de konstant skal forsvare deres rettigheder med næver. På refleksniveau er sådanne krigere designet til at kæmpe uden frygt for at få et smertefuldt slag. De har poleret enhver bevægelse, skønt den ikke ser så smuk ud som vist i film eller demonstrationer af kampkunstnere.

Vinderpsykologi

For at vinde alle i en kamp, skal du have en vinders psykologi, det vil sige at være sikker på dine evner. Hvordan opnås denne tillid? I praksis når der er en kontaktkamp og en sejr er vundet. Men i en roligere verden er spartanske træningsforhold ikke for alle. Du kan opbygge selvtillid ved at sparre i gymnastiksalen og let ramme din modstander for ikke at skade eller komme til skade. Færdigheder udvikles gradvist, som deponeres på refleksniveau.

Før kampen, selvom det er mod fem eller ti modstandere, er der ingen grund til at tænke på nederlag eller konsekvenser. Hvis kampen ikke kan undgås, skal du slappe af og prøve at bruge alle dine færdigheder til fordel for fremtidig sejr. Kind bringer succes.

Indre ro

Kendte mesterfighters siger, at du ikke kan hader din modstander. Følelser overvælder, skyer sindet. Kun et koldt sind og en klar beregning kan bringe sejren. Du skal forestille dig, at der er en simpel person, en refleksion af dig selv, der bare skal besejres foran dig.

Mens du opretholder indre ro, er det bedst at se i øjnene. I modstanderens øjne kan du finde ud af om det kommende angreb, da de afspejler intentionen. Selv hvis du gik glip af et angreb, fortvivl ikke. Der er ikke en eneste soldat, der ikke har modtaget et legeme eller ansigt mindst én gang.

Mod en gruppe mennesker. Vælg en leder

Hvis du er nødt til at konfrontere en gruppe mennesker, kan du meget hurtigt løse konflikten og ude af stand til kun at udføre en person. For at gøre dette skal du bestemme, hvem der er leder og slå ham ud. Når de "klæbrige" folk ser, at lederen bliver slået ud, beder flokfølelsen dem om at løbe, hvor de ser ud. De vil glemme deres intentioner, da de dikteres af den besejrede lederes vilje.

At slå enhver modstander er godt. Men du skal huske, at den største rival er dig selv. Når du erobret dig selv, din dovenskab, fejhed, ubeslutsomhed, kan du konkurrere med andre. Samtidig behøver du ikke først angribe - dette er et tegn på et lavt niveau af udvikling og indre fejhed.

Anbefalede: