Appetit: Hvordan Man Kan Slå Problemet

Indholdsfortegnelse:

Appetit: Hvordan Man Kan Slå Problemet
Appetit: Hvordan Man Kan Slå Problemet

Video: Appetit: Hvordan Man Kan Slå Problemet

Video: Как солить селедку/скумбрию в домашних условиях вкусно Маринованная селедка Селедка в пряном рассоле 2022, December
Anonim

Det har længe været kendt, at du skal spise mindre og bevæge dig mere for at tabe dig. Men det er ikke så let at tage og stoppe med at spise. Den forræderiske sultfølelse ser ud til at blive bevidst forværret og gnaver ved at tabe sig med hævn når som helst på dagen eller natten. Fortvivl ikke, det er meget muligt at lære at styre din appetit. Du skal bare vide hvordan.

Lær at skelne sult fra ønsket om at fejre
Lær at skelne sult fra ønsket om at fejre

Instruktioner

Trin 1

Når kroppen mangler energi og byggemateriale, producerer hjernereceptorer signaler, der stimulerer produktionen af ​​mavesaft, begynder en person at føle sig sulten. Når du beslutter dig for at tabe dig, udsætter du kroppen for stress, mens appetitten vokser utroligt, og det bliver så svært at modstå fristelsen til at spise en lille tærte, det meget lille stykke kage eller dette mikroskopiske slik. Som populær visdom siger, kommer appetitten med at spise, og så små stykker bliver umærkeligt til store portioner, i stedet for at tabe sig, får du nye kilo, og der synes ikke at være nogen vej ud af den onde cirkel.

Trin 2

For at komme i gang skal du lære at skelne mellem ægte sult og ønsket om at spise. Hvis du kun vil spise "denne kage" - dette er ikke sult, det er overbærenhed om svaghed. En virkelig sulten person indvilliger i at spise noget - suppe, grød og endda en sandwich med et blad salat. Spis kun, hvis du er virkelig sulten. Prøv at spise sunde fødevarer med et højt proteinindhold og fiber.

Trin 3

Dekorér ikke din mad, det er ikke nødvendigt at vække din appetit, dit mål er nøjagtigt det modsatte af det. Krydre ikke mad med krydderier, urter eller varme saucer. Krydderier irriterer mavevæggene og får dem til at udskille endnu mere mavesaft. Spis langsomt, tygg mad grundigt, og stop med at spise før eller umiddelbart efter du føler dig mæt. Næg at spise dessert, sød, du vil forårsage et unødvendigt spring i blodsukker. Efter at have spist, skal du straks forlade bordet for ikke at blive fristet forgæves.

Trin 4

Hvis der stadig er tid til dit næste måltid, og du allerede er sulten, skal du tage et glas vand i langsomme slurke. Folk fejler undertiden tørst efter sult. Hvis vandet ikke hjælper, skal du arrangere en lille snack, men kun en lille. Spis en gulerod, pære, æble eller enhver anden frugt eller grøntsag. Det vigtigste er, at det ikke er meget surt og indeholder en tilstrækkelig mængde fiber, som vil blive behandlet af maven.

Trin 5

Sukkerfrie syrnede drikkevarer er gode til at lindre appetitten. En teskefuld æblecidereddike eller citronsaft fortyndet i et glas vand vil sløre sultfølelsen i lang tid, men sådanne drikkevarer kan kun bruges af folk med en sund mave, så spørg først hos din gastroenterolog.

Populær af emne.