Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Rusland - Østrig

Den 12. maj spillede det russiske nationale ishockeyhold sin anden kamp i gruppespillet af verdensmesterskabet i Slovakiet. Ilya Vorobyovs afdelinger blev imod af østrigske hockeyspillere, der var kendt for deres uforsonlighed i kampe med lederne af verdenshockey.

Ishockey-verdensmesterskab 2019: gennemgang af kampen Rusland - Østrig

I kampen mod det østrigske landshold blev det russiske hold betragtet som den ubestridte favorit. Russerne begyndte at bekræfte denne status fra de allerførste minutter, idet de frigør en strøm af angreb på modstanderens mål. Allerede i begyndelsen af perioden kunne Nikita Kucherov have skilt sig ud, som fra en fordelagtig position spillede på at erstatte pinden over tværstangen, og forsvareren Nikita Zadorov, der fløj ind fra udlandet, ramte overliggeren med sit indkast. Men østrigerne var også i stand til at afkøle russernes angreb med flere farlige angreb.

Den allerførste pucke i perioden blev scoret, når man spillede i ulige kompositioner. På det 13. minut af mødet konverterede russerne igen flertallet. Specielle brigader med stjerner som Evgeny Malkin, Nikita Kucherov, Evgeny Dadonov og andre spillede igen øjeblikket ud på en eksemplarisk måde. Dadonov modtog en smuk transmission fra Gusev og ramte den østrigske port fra halvzonen. Dette var det tredje mål for Florida-angriberen. Ifølge denne indikator er Dadonov i øjeblikket den bedste snigskytte på landsholdet. Umiddelbart efter den savnede pucke kunne østrigerne organisere en tre-i-en-udgang, men udnyttede ikke deres øjeblik. Indtil slutningen af perioden ændredes resultatet på resultattavlen ikke, på trods af det russiske landsholds mere end tre gange overlegenhed i skud på mål.

Det østrigske landshold startede anden periode mere aktivt, som det fremgår af statistikkerne om hits på målet. I lang tid kunne russerne ikke forbedre nøjagtigheden af deres kast, og østrigerne truede igen og igen farligt Georgievs mål. I første halvdel af anden periode var østrigerne tættere på et mål end russerne. Men i det 15. minut påvirkes dygtigheden af indenlandske hockeyspillere stadig. Gusev og Kucherov spillede en fremragende kombination, hvorefter den mest produktive angriber i den almindelige sæson af NHL i 2018-2019, Tppa fremad Nikita Kucherov scorede det andet mål i kampen (og hans andet personlige mål i turneringen).

Allerede i det næste skift som en del af det russiske landshold kom CSKA-angriberen Ivan Telegin ind på skøjtebanen for første gang ved verdensmesterskabet i 2019. Efter at have brugt mindre end ti sekunder på isen, sendte “hærholdet” frem fra plasteret pucken til østrigernes mål efter overførslen af vores kaptajn Ilya Kovalchuk. Resultattavlen tændte numrene 3: 0 til fordel for det russiske landshold. Før fløjten til halvtid ændredes resultatet ikke.

15 sekunder efter starten på de sidste tyve minutter scorede Evgeny Dadonov det fjerde mål mod østrigerne. Statistikkerne identificerede forsvarer Mikhail Sergachev og Pittsburgh Penguins frem Yevgeny Malkin som assistenter til fremad.

Den endelige score på resultattavlen blev fastsat af russernes kaptajn Ilya Kovalchuk, der efter overførslen af Dmitry Orlov fra et plaster ramte porten til det østrigske landshold for femte gang. Dette mål var det første for vores kaptajn i turneringen og det 35. mål i IIHF verdensmesterskabet.

Som i første rundes kamp sendte russerne fem mål til deres modstander. Det er glædeligt, at portene til Ilya Vorobyovs anklager forblev intakte i spillet under gennemgang.

Efter to runder ved verdensmesterskabet i 2019 har russerne hundrede procent point med to sejre i to spil (seks point).